AcasăNewsDancila, la Bruxelles: Guvernul Romaniei nu a avut niciun fel de interferenta...

Dancila, la Bruxelles: Guvernul Romaniei nu a avut niciun fel de interferenta in Justitie

Raspunzand, de la Bruxelles, preocuparilor exprimate de unii europarlamentari referitor la statul de drept din Romania, sefa Guvernului a invocat faptul ca ar exista o dezinformare.

„Vreau sa va asigur ca in Romania statul de drept e respectat, vreau sa va asigur ca drepturile omului trebuie respectate. Si in acelasi timp sunt mahnita sa constat ca inca exista dezinformare – Guvernul Romaniei nu a avut niciun fel de interferenta in Justitie”, a sustinut Viorica Dancila, in cursul acestei zile, cand a prezentat Comitetului Economic si Social European prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul UE.

193 afisari

2 COMENTARII

  1. tupeu de tiganca borata corcita
    ,
    n-am zis?

    si, dupa ce ca nici romaneste nu stie ii mai abureste si pe altii
    OAIA
    ,
    la fel ca daea
    ca sa ne pierdem timpul cu prostii scosi de pe bancile scolii romanesti
    care nici ea n-are bunul-simt sa si-i retraga!

    sa si-i rescolarizeze in scoli de CORECTIE
    &
    sa invete din ACEASTA LECTIE!

    https://oamenicasobolani.wordpress.com/

  2. Mamica noastra, aia galbena de la guvern zice, spune si se bilbiie: -„Multi spun si cred, ca mai exista Justitie in Romania: asa cum am uitat sa trecem in Programul de guvernare am uitat si sa va spunem ca gata – nu mai exista Justitie in Romania! Am facut curatenie totala si la curatenia de primavara nu o sa mai avem picior de magistrat prin batatura aa… prin inJustitie am vrut sa zic, pardon sa spui, adica sa spun! Ca Daddy chiar mi-a zis aa.. spus ” ce dracnea faci ma proasto, ca miine poimiine ma inhata astia si ramii orfana? Asa ca mie imi plac infractor.. aa.. astia cu mustata am vrut sa zic, adica sa spun, dar nu spun sa nu se auda la DNA, adica hehe ca aia nu mai exista..hehe i-am maturat si gata! Ma duc sa miau cum zice fimiu sa miau miau la coltz…nu sa miau vinete sa fac si eu ceva in cladirea aia asa de mare…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger