AcasăNewsDancila l-a dus la spovedanie pe Tariceanu

Dancila l-a dus la spovedanie pe Tariceanu

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au batut, ieri, nu doar campii politici ci si niste matanii

Imediat dupa mitingul de sambata, protejata lui Dragnea l-a luat de aripa pe Calin Popescu Tariceanu si a descins cu el la Manastirea Dealu. Pentru spovedanie si reinnoirea juramintelor de credinta fata de PSD si Dragnea, cel mai probabil.

Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu au batut ieri nu doar campii politici ci si niste matanii

La Minastirea Dealu a avut loc, ieri, slujba de resfintire a Bisericii ”Sfantul Nicolae” – impusa de finalizarea lucrarilor de restaurare si reabilitare a monumentului de cult in care este depus capul lui Mihai Viteazu. Slujba a fost oficiata de Patriarhul Daniel si la ea au participat mai multi politicieni pesedisti de soi, in frunte cu Viorica Dancila, plus co-liderul coalitiei de guvernare, Calin Popescu Tariceanu. Cum politica si biserica fac casa buna doar atunci cand este vorba despre interese, piosenia politicienilor naste o indreptatita uimire. Iar cum in politica trebuie intotdeauna cautate resorturile ascunse, o explicatie plauzibila descinderii lui Dancila si Tariceanu in fata icoanelor ar putea fi aceea ca Liviu Dragnea a vrut sa se asigure de buna credinta a principalului sau tovaras de drum si pentru asta a pus-o pe Dancila sa-l duca pe Tariceanu sa jure la icoane. Cu spovedania nu se stie cum a fost din moment ce se stie cat de greu este sa o intelegi pe Dancila, dar poate ca Dragnea i-a dat intrebarile pentru Tariceanu scrise. Drept este si ca atat Tariceanu cat si Dancila au si motive obiective sa ceara ajutor divin. Tariceanu de exemplu este interesat sa ceara aburirea mintilor pesediste astfel incat el sa fie candidatul desemnat la Presedintie iar Viorica-Vasilica ar da orice pentru o minune, una care sa-i bage peste noapte in cap regulile gramaticii limbii romane. Iar daca tot ne-am lamurit ca exista de fapt interese ascunse, prezenta celor doi la biserica nu mai este chiar atat de aiurea pe cat pare.

author avatar
Simona Badulescu
385 afisari

2 COMENTARII

  1. Prezența ăstora în preajma marelui Voievod care a fost Mihai Viteazu – sau a oricărui alt mare răposat national – este o oroare, este un sacrilegiu.

  2. @ L-a mutat coana Viorica la ortodocși, pe Tăriceanu ?Ați zice că a fost „promovat interimar”, urmând să se afle dacă va rămâne ortodox ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger