Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila, invitatii declinate: nu era oportun sa am intalniri bilaterale in timpul Summitului

Dancila, invitatii declinate: nu era oportun sa am intalniri bilaterale in timpul Summitului

Autor:

Aflata la Alba Iulia, la momentul la care in Piata Mare incepusera sa ajunga deja inaltii oficiali europeni care participa la Summitul informal al Consiliului European de la Sibiu, sefa Guvernului a facut referire la faptul ca au fost premieri europeni care i-au solicitat intrevederi bilaterale, dar ca le-a refuzat din ratiuni de “oportunitate”.

 

dancila guvern 720x375 Dancila, invitatii declinate: nu era oportun sa am intalniri bilaterale in timpul Summitului“Nu, nu merg la summitul de la Sibiu, pentru ca, asa cum stiti, este prezent doar presedintele. Am avut mai multe solicitari de la omologi de ai mei din diferite state membre ale Uniunii Europene. Am declinat aceste reuniuni bilaterale, in care sa continuam dialogul inceput in diferite state membre in care am fost. Am avut invitatie sa discutam despre Declaratia de la Varsovia, unde m-am intalnit cu omologii mei din statele din Europa Centrala si de Est si, bineinteles, despre rezultatele presedintiei rotative detinute de catre Romania, dar nu era oportun sa am intalniri bilaterale cu premierii in timpul Summitului”, a sustinut Dancila.

Prim-ministrul a dat de inteles ca va avea, insa, discutii pe aceste teme cat de curand. “De aceea voi avea intalniri in perioada urmatoare si vom aborda toate aceste aspecte”, a conchis sefa Guvernului.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!