AcasăNewsDancila, intrevedere cu Dragnea la Parlament, inaintea discutiei cu seful BNR

Dancila, intrevedere cu Dragnea la Parlament, inaintea discutiei cu seful BNR

Dupa sedinta de Guvern, Viorica Dancila a ajuns la Palatul Parlamentului.

Premierul a discutat cu liderul PSD, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor.

Ulterior, in cursul acestei dupa-amiezi urmeaza sa aiba loc si o intrevedere cu conducerea Bancii Nationale, in care ar urma sa se discute, intre altele, despre inflatie si situatia Robor-ului. Este vorba despre o intalnire la care facuse referire, recent, ministrul Finantelor, la un post TV, cand spunea ca a fost stabilita inainte de anuntul presedintelui, privind intentia de mediere intre BNR si Guvern. „Dupa intalnirea dintre doamna prim-ministru si domnul guvernator al BNR lumea trebuie sa vada ca este o relatie de colaborare”, a sustinut Teodorovici, la Romania TV.

E de mentionat faptul ca nici pana la aceasta ora intrevederea cu guvernatorul bancii Nationale, Mugur Isarescu, nu apare pe agenda publica a sefei Executivului.

Amintim, totodata, ca pe 25 aprilie, Klaus Iohannis a disuctat cu conducerea BNR, mai exact cu guvernatorul Isarescu si prim-viceguvernatorul Georgescu. O a doua runda din presupusa mediere nu a mai avut loc, odata ce premierul nu a mers la Cotroceni, vinerea trecuta.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger