AcasăNewsDancila intentioneaza sa il sune pe Iohannis: sper sa faca aceste nominalizari

Dancila intentioneaza sa il sune pe Iohannis: sper sa faca aceste nominalizari

Propunerile de ministri urmeaza sa ia calea Cotrocenilor chiar in cursul acestei zile

Dupa ce a plecat de la Parlament, unde a avut loc sedinta Comitetului Executiv National in care s-a decis retragerea sprijinului politic pentru Tudorel Toader in fruntea Ministerului Justitiei, Viorica Dancila a mers direct la Palatul Victoria.

Propunerile de ministri urmeaza sa ia calea Cotrocenilor chiar in cursul acestei zile

De altfel, dupa ce a anuntat, la finele reuniunii conducerii social-democrate, ca asteapta ca Toader sa isi dea demisia, dupa ce s-a luat decizia care il vizeaza, in cadrul CEx-ului de miercuri, si ca urmeaza sa discute cu acesta din urma. Mai mult, ca intentioneaza sa il sune pe Klaus Iohannis.” Imediat ce ajung la Guvern, voi avea o discutie telefonica cu dl presedinte (…) sper ca dl presedinte sa-si dea acordul, sa faca aceste nominalizari, pentru ca (…) este foarte important sa intram in normalitate, acum ca detinem si presedintia rotativa (a Consiliului Uniunii europene-n.n)”, a sustinut Viorica Dancila.

Amintim ca Eugen Nicolicea, Oana Florea si Liviu Brailoiu sunt noile propuneri ale PSD-ului pentru sefia Ministerului Justitiei, al Fondurilor Europene si, respectiv, pentru fotoliul de ministru al Romanilor de pretutindeni.

sursa foto: psd.ro

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger