Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila insista ca sunt bani de pensii si salarii. “Poate dl. presedinte o sa dea mai multe explicatii”

Dancila insista ca sunt bani de pensii si salarii. “Poate dl. presedinte o sa dea mai multe explicatii”

Autor:

Intr-o noua incercare de a risipi orice ingrijorare ar putea aparea in randul romanilor, avand in vedere ca e vorba despre un subiect ce tine de veniturile lor, premierul a facut trimitere la buget, sustinand, o data in plus, faptul ca sunt suficiente fonduri pentru plata salariilor si a pensiilor.

 

dancila premier Dancila insista ca sunt bani de pensii si salarii. Poate dl. presedinte o sa dea mai multe explicatii“Avem o lege a bugetului, care a fost adoptata in Parlament, promulgata de presedintele Romaniei, (…) deci nu sunt motive de ingrijorare si chiar as ruga pe toata lumea sa nu mai scoata in spatiul poublic asemenea lucruri (…) nu cred ca este cazul ca sa ingrijoram oamenii ca nu-si primesc pensia sau nu-si primesc salariul. Sunt bani de salarii si pensii”, a subliniat Viorica Dancila.

Mai mult, referindu-se punctual la declaratiile pe care le-a facut presedintele in urma cu cateva zile, pe acest subiect, sefa Guvernului a adaugat: “nu vad de unde aceasta ingrijorare, dar (…) poate dl presedinte o sa dea mai multe explicatii legate de acest lucru”.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!