AcasăNewsDancila, inaintea discutiilor cu asociatiile de magistrati: nu vom renunta la ordonanta

Dancila, inaintea discutiilor cu asociatiile de magistrati: nu vom renunta la ordonanta

Pana sa ajunga sa stea fata in fata, la masa discutiilor, luni dupa-amiaza, cu reprezentantii asociatiilor de magistrati si ai Consiliului Superior al Magistraturii, pentru a afla direct de la acestia care le sunt nemultumirile in privinta Ordonantei de Urgenta care aduce modificari legilor justitiei, premierul a anuntat din start ca Executivul nu va renunta la OUG in cauza, in speta la OUG 7/2019.

„Astazi sper ca cei care au nemultumiri, care au iesit in spatiul public si au exprimat aceste nemultumiri, sa vina la aceata intalnire la Palatul Victoria, sa vedem care sunt problemele pe care nu le agreaza, cum le justifica si pe urma vom lua o decizie. Ceea ce vreau sa subliniez este faptul ca nu vom renunta la ordonanta”, a sustinut Dancila, marti la pranz, dupa sedinta conducerii PSD.

Intrevederea de la Guvern este programata pentru ora 15.30, inca din ziua precedenta Guvernul anuntand ca invitatia premierului se adreseaza atat asociatiilor de magistrati, cat si reprezentantiilor CSM. „Totodata, premierul Viorica Dancila asigura asociatiile de magistrati ca exista intreaga disponibilitate a Guvernului pentru a sprijini toate institutiile din sistemul judiciar in infaptuirea unui act de justitie corect, cu respectarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor”, se transmitea de la Palatul Victoria.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger