AcasăNewsDancila ii da replica presedintelui: Iohannis nu are nicio limita. Face un...

Dancila ii da replica presedintelui: Iohannis nu are nicio limita. Face un joc electoral

Pana sa treaca la alte subiecte ce tin de agenda de marti a Cabinetului pe care il conduce, premierul a ales sa raspunda afirmatiilor pe care le facuse, in cursul zilei trecute, liderul de la Cotroceni.

„Am constatat ieri, pentru a nu stiu cata oara, ca presedintele Iohannis nu are nicio limita. Am avut senzatia ca ne-am intors in timp, in 2013, cand un alt presedinte (Traian Basescu -n.n) promulga doar bugetul asigurarilor sociale de stat, cu aceleasi minciuni. Presedintele Romaniei ii dezinformeaza din nou pe romani, inventand explicatii ridicole – de ce a luat decizia de a bloca bugetul pe anul 2019”, a acuzat Viorica Dancila, in urma cu cateva minute, la inceputul sedintei de marti a Executivului.

Referindu-se in mod special la declaratia facuta de Klaus Iohannis cu privire la banii de pensii, Dancila a negat, pe un ton categoric, informatia vehiculata de presedinte, etichetata de sefa Guvernului drept „iresponsabila”. „Este in mod evident un joc electoral pe care-l face, insa, pe spatele romanilor. Dl presedinte Iohannis dovedeste ca nu cunoaste lucruri elementare, cand a afirmat ca lipsesc 1,4 miliarde de lei de la bugetul de pensii (…) consider total iresponsabile declaratiile domnului presedinte, care se joaca cu sentimentele oamenilor (…) ca nu exista bani de pensii, informatii care nu are niciun fel de baza reala”, a sustinut premierul.

author avatar
Cristina Stefan
132 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger