AcasăNewsDancila i-a primit la Palatul Victoria pe presedintele Serbiei si pe premierii...

Dancila i-a primit la Palatul Victoria pe presedintele Serbiei si pe premierii Greciei si Bulgariei  

Reuniunea cvadrilaterala de la Palatul Victoria, care i-a adus la Bucuresti pe cei trei lideri europeni, a inceput in cursul dupa-amiezii de marti.

Atat seful statului sarb, Aleksandar Vucic, cat si premierii elen, Alexis Tsipras, respectiv bulgar, Boiko Borisov, au ajuns cu putine minute inainte de ora 17, la sediul Guvernului Romaniei.

Au fost intampinati, rand pe rand, de Viorica Dancila, fiind facute clasicele fotografii de protocol, in Holul de Onoare de la parterul Palatului Victoria.

Reuniunea la nivel inalt Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia va fi urmata de declaratii comune de presa, la Palatul Victoria. Dupa cum se mentioneaza in programul public al premierului, anuntat de Executiv, seara se va incheia cu un dineu pe care premierul Dancila il va oferi in onoarea inaltilor oaspeti straini aflati in Romania. Evenimentul ar trebui sa inceapa la 19.30.

author avatar
Cristina Stefan
60 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger