AcasăNewsDancila i-a dat replica lui Iohannis: eveniment important transformat in campanie electorala

Dancila i-a dat replica lui Iohannis: eveniment important transformat in campanie electorala

Daca presedintele Camerei si, totodata, liderul PSD, a lasat sa se inteleaga ca amana replica pe care isi doreste sa i-o dea primului om in stat, dupa alocutiunea acestuia din cadrul sedintei solemne prilejuite de implinirea a 15 ani de la aderarea la NATO, tocmai „din respect” pentru aceasta zi, premierul a ales o alta varianta.

Si anume sa reactioneze „la cald”, adica sa nu plece de la microfonul salii de sedinta, de la Parlament, pana nu i-a transmis liderului de la Cotroceni ca a avut un discurs de campanie. „Azi am venit la o sedinta solemna dedicata aderarii tarii noastre la NATO. Regret ca acest eveniment important a fost transformat de catre presedintele Romaniei intr-un eveniment de campanie electorala. Imi cer scuze eu, prim-ministrul Romaniei, tutoror celor care astazi se asteptau la o sedinta solemna dedicata acestui eveniment major. Va multumesc”, a replicat Dancila.

author avatar
Cristina Stefan
294 afisari

4 COMENTARII

  1. Al rog pe domnul Valcov sa doneze lingourile unui spital decât sa le ia statul. Mi teama ca mai sunt Valcovi și sa nu ajung să-i rog și pe ei.

  2. Filicutu, Finutu, etc – daca taceai, filozof ramaneai! Asa…ai ales sa fii de partea unui accident al istoriei postdecembriste, astfel ca aplauzele sunt ale altuia. Ghinion !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger