Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila, fata in fata cu Timmermans

Dancila, fata in fata cu Timmermans

Autor:

Atat sefa Guvernului, cat si ministrul Justitiei vor merge, marti, la Strasbourg, pentru o intrevedere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene.

 

dancila 4 350x240 Dancila, fata in fata cu TimmermansDiscutiile de la Parlamentul European urmeaza sa aiba loc incepand cu ora locala 17.30, din cate s-a anuntat de la Palatul Victoria.

Intalnirea reprezentantilor Executivului roman cu inaltul oficial european va avea loc la doar o zi de la sedinta Comisiei pentru libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE) din Parlamentul European, in cadrul careia s-a discutat inclusiv despre modificarile aduse legilor justitiei. Frans Timmermans a lansat un avertisment in termeni clari. “Daca vom ajunge la concluzia ca regulile sunt incalcate, nu vom ezita sa luam masurile necesare, chiar sa aducem in fata instantei Guvernul roman”, a sustinut Timmermans, care a adaugat totodata ca “exista riscul real ca Romania sa faca pasi inapoi”. Declaratiile acestuia au generat o serie de reactii la Bucuresti.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!