AcasăNewsDancila, dupa prezentarea raportului: Nu conteaza daca eu sustin sau nu sustin...

Dancila, dupa prezentarea raportului: Nu conteaza daca eu sustin sau nu sustin un punct de vedere

Intr-o prima reactie avuta dupa anuntul facut, joi seara, de catre ministrul Justitiei, premierul Dancila a ales sa nu comenteze foarte mult subiectul.

Incepand prin a spune ca in opinia sa “Justitia trebuie sa fie libera”, prim-ministrul a mentionat ca a urmarit la TV prezentarea facuta de Tudorel Toader. “Am ascultat o data cu dvs. raportul la televizor, am vazut ce este in raport, am ascultat fiecare punct in parte, totul trebuie sa-si urmeze cursul. Nu cred ca trebuie sa dau eu un verdict, sau altcineva sa dea un verdict. Cred ca in tara aceasta avem o Constitutie, avem legi si fiecare trebuie sa actioneze in acest mod”, a sustinut premierul, la finele discutiilor avute cu reprezentantii Familiei Regale, la Palatul Elisabeta, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.

“Nu conteaza daca eu sustin sau nu sustin un punct de vedere. Conteaza ca (…) ceea ce s-a scris acolo, ce a scris ministrul Justitiei in acel Raport (…) inseamna ca toate lucrurile acestea sunt ingrijoratoare si ca treb luata o decizie. Cum va fi luata aceasta decizie nu ma intrebati pe mine, ca nu depinde de mine”, a conchis Dancila.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger