Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila, dupa ce Iohannis l-a chemat pe seful MAE la Cotroceni: Daca vrea sa mearga ministrul acolo, trebuie sa sune

Dancila, dupa ce Iohannis l-a chemat pe seful MAE la Cotroceni: Daca vrea sa mearga ministrul acolo, trebuie sa sune

Autor:

Sefa Guvernului considera ca este necesar ca presedintele sa vorbeasca in prealabil cu premierul inainte de a face invitatii la adresa unuia dintre ministrii Cabinetului pe care il conduce.

 

dancila1 Dancila, dupa ce Iohannis l a chemat pe seful MAE la Cotroceni: Daca vrea sa mearga ministrul acolo, trebuie sa sune“Dl presedinte daca vrea sa vina un ministru la Cotroceni trebuie sa vorbesti cu primul-ministru, asa este normal. (…) intr-un Guvern, ca sa chemi un ministru, trebuie sa vorbesti cu  primul-ministru. Aceasta este regula (…) trebuie respectata de toata umea, cum si eu respect toate regulile care tin de presedinte. (…) daca vrea sa mearga ministrul acolo, trebuie sa sune”, a subliniat Viorica Dancila, aflata la Parlament.

Totodata, premierul a declarat ca Teodor Melescanu a vorbit cu domnia sa, dar nu a precizat daca isi va da sau nu acordul ca ministrul Afacerilor Externe sa mearga sau nu la discutiile de marti de la 11, de la Cotroceni.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!