AcasăNewsDancila, discutii cu premierul israelian Netanyahu

Dancila, discutii cu premierul israelian Netanyahu

Aflata in Bulgaria, pentru a participa la reuniunea cvadrilaterala la nivel inalt Bulgaria-Romania-Grecia-Serbia, Viorica Dancila a avut o intrevedere cu omologul sau din Israel, Benjamin Netanyahu. Premierul israelian a fost invitat special in cadrul reuniunii de vineri, de la Varna.

„Premierul israelian a exprimat sprijinul pentru Guvernul Romaniei si a reiterat interesul pentru efectuarea unei vizite in Romania, discutand despre reprogramarea sedintei comune a celor doua guverne. De asemenea, cei doi oficiali au convenit organizarea, inaintea sedintei comune a guvernelor, a unui forum economic cu o sectiune dedicata contactelor business to business”, a transmis Executivul roman, dupa intalnirea celor doi sefi de Guverne.

S-au avut in vedere si alte aspecte, subliniindu-se ca „au fost discutate posibilele modalitati de cooperare dintre Romania si Israel, inclusiv din perspectiva detinerii de catre tara noastra a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, incepand cu ianuarie 2019”.

[youtube]X1oYjsguB1w[/youtube]

foto: gov.ro

author avatar
Andrei Coman
202 afisari

3 COMENTARII

  1. Lasati ca in curand se va intalni si generalul guvernator al Coloniei cu premierul israelian si cupresedintele Israelului,Cum nu? pai de ce,oare are ceva cu israelienii.Asa este ca doar a reinfiintat organizatia hitlerista a geg,redenumita la acoperire altfel,sa fie corect ce a facut Mutalakul,cine l-a sustinut,ce face Parchetul General(lului lascarica),dar iccj etc.,sa fie acesta asa de mult sustinut de stapanii coloniei din uie,?

  2. Toanta în loc sa ceara Cadrilaterul umbla după cai verzi pe pereți. Trebuia în centenar sa facem România Mare. Cu cine? Regină Maria și-a dat inima pentru tara. De pe urma ăstora rămâne doar prostia!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger