AcasăNewsDancila, de la Zidul Plangerii la Vatican

Dancila, de la Zidul Plangerii la Vatican

Viorica Dancila ot Teleroman isi plimba stangaciile, de ieri seara, la Vatican

Dupa ce a pupat, paralizata de frica de a nu spune ceva gresit, Zidul Plangerii, Viorica Dancila invata sa spuna ”He-he” si in italiana, inainte de a pupa inelul Papei Francisc.

Viorica Dancila ot Teleroman isi plimba stangaciile de ieri seara la Vatican

Salutata cu un prietenos ”Pleasure to see you”de premierul israelian Netanyahu, Viorica noastra a reusit sa ingaime doar un ragusit ”He-he” – devenit celebru dupa consemnarea sa video. Dincolo de hohotele de ras starnite, reactia a confirmat atat necunoasterea limbilor straine de catre doamna (dupa doua mandate de europarlamentar!) cat si faptul ca palaria de premier este una imensa pentru capul lui Dancila. Cu he-he, ho-ho, hi-hi pronuntate cand in romana cand in engleza, vizita din Israel s-a sfarsit cu bine iar acum are loc o alta, la Vatican. Unde sefa Guvernului Romaniei intentioneza sa cinsteasca, pe fondul bunelor relatii bilaterale existente intre Romania si statul papal, sarbatorirea Centenarului marii noastre uniri. Relatii pe care facatura de premier numita Viorica Dancila nu are cum sa le strice si asta din doua motive: vizita este una light, fara incarcatura politica/economica iar incapacitatea cucoanei de a rosti doua vorbe legate in alte limbi decat cea invatata in Teleormanul natal (experienta a aratat ca nu poate fi banuita nici de o cunoastere decenta a limbii romane) exclude orice dialog direct cu Papa Francisc. Acesta in schimb va afla ca exista o noua forma ceremoniala de salut: ”He-he”-ul pronuntat timid si ragusit.

author avatar
Simona Badulescu
311 afisari

1 COMENTARIU

  1. Incearca sa dreaga ciorba se zice in romana, numa ca nu stiu daca merge ca peste gifiltafish sa bati 2 oua apoi sa amesteci repede…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger