Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila, cu noi precizari despre Declaratia 600. Dezbatere publica

Dancila, cu noi precizari despre Declaratia 600. Dezbatere publica

Autor:

Se aduc noi modificari formularului care a iscat indelungi controverse in spatiul public.

 

premier 350x183 Dancila, cu noi precizari despre Declaratia 600. Dezbatere publicaDe aceasta data, premierul Dancila a anuntat, la inceptul sedintei de Guvern aflate in plina desfasurare la ora redactarii acestei stiri, ca “Guvernul va introduce astazi, in dezbatere publica, o varianta a Declaratiei, urmand ca cele mai bune propuneri sa fie asumate si incluse in cadrul proiectului final”.

Totodata, prim-ministrul a mentionat ca se are in vedere sa se depuna “o singura declaratie, in loc de sapte”, ca “platile pentru impozitul pe venit, CAS si CASS, in cursul anului, se fac la venitul estimat pentru anul curent, nu la venitul realizat in anul precedent”, dar si sa existe un unic termen de plata – si anume “pana la data de 31 martie a anului urmator celui in care se realizeaza venitul, in loc de cinci termene de plata”.

Nu in ultimul rand, Dancila a mentionat ca “a fost eliminata obligatia de a efectua plati anticipate, ceea ce conduce la eliminarea dobanzilor si penalitatilor pentru neplata la aceste termene”, precum si ca guvernantii “incurajeaza” depunerea declaratiilor in mediul online, ba chiar vorbesc si de planul de a se acorda o “bonificatie”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!