AcasăNewsDancila, cu explicatii in Parlament pe tema OUG 114

Dancila, cu explicatii in Parlament pe tema OUG 114

Premierul Dancila a ajuns, in urma cu doar cateva minute, in sala in care se va tine sedinta de plen a Camerei Deputatilor.

Alaturi de Viorica Dancila a ajuns la dezbateri si liderul PSD, Liviu Dragnea. In sala se mai afla si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Pana sa inceapa intrunirea, PNL, prin vocea lui Ludovic Orban, a cerut Guvernului si majoritatii parlamentare abrogarea Ordonantei 114, OUG „care practic va ingropa economia romaneasca si va genera consecinte nefaste pentru toti cetatenii romani”. De altfel, formatiunea politica a invitat-o pe sefa Guvernului la dezbaterea in cauza.

author avatar
Cristina Stefan
57 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger