AcasăNewsDancila cere "decenta in limbajul politic" si "retinere" de la actiuni care...

Dancila cere „decenta in limbajul politic” si „retinere” de la actiuni care ar putea afecta imaginea Romaniei

Sefa Executivului a venit, miercuri, in fata alesilor neamului, pentru a prezenta prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, stiut fiind faptul ca tara noastra va prelua presedintia rotativa incepand cu 1 ianuarie 2019.

Printre primele lucruri pe care a ales sa le anunte Viorica Dancila, in sedinta Parlamentului, a fost acela ca „preluarea acestui rol extrem de important este un eveniment al Romaniei pe care nu trebuie sa-l politizam in niciun fel”.

Premierul a facut apel la „decenta in limbajul politic si retinere in aceasta perioada de la lansarea unor actiuni sau mesaje politice ce ar putea afecta imaginea Romaniei”, dar si la unitate. Viorica Dancila a dat asigurari ca Guvernul a „privit cu seriozitate acest moment istoric pentru tara noastra”. „Ne-am pregatit temeinic, fiecare ministru are o agenda amanuntita privind atributiile si obiectivele legate de perioada presedintiei si va asigur ca Romania nu e si nu va fi cu numic mai prejos decat celelalte state membre”, a declarat Dancila.

82 afisari

1 COMENTARIU

  1. Atata timp cat avem Prim Ministru marioneta pe care papusarii din umbra o manevreaza si inspira in actiunile lor, tara aceasta nu are nici o sansa la dezvoltare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger