Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila: avem capacitatea sa dovedim partenerilor nostri europeni ca Romania este un stat membru responsabil

Dancila: avem capacitatea sa dovedim partenerilor nostri europeni ca Romania este un stat membru responsabil

Autor:

Imediat ce a inceput sedinta de Guvern de joi, Viorica Dancila a ales sa asigure, o data in plus, ca Romania e gata sa preia sefia Consiliului Uniunii Europene, in ciuda oricaror declaratii care sustin altceva.

 

guvern 350x205 Dancila: avem capacitatea sa dovedim partenerilor nostri europeni ca Romania este un stat membru responsabil“Vreau sa clarific un aspect foarte important, avand in vedere comentariile iresponsabile din spatiul public din ultimele zile – o spun inca o data ferm: Romania este pregatita pentru preluarea si exercitarea cu succes a presedintiei Consiliului Uniunea Europeana (…) programul de actiuni a fost finalizat, au fost create modalitatile de lucru si au fost stabilite modalitatile de desfasurare a actiunilor”, a sustinut sefa Guvernului.

Totodata, Dancila a anuntat ca saptamana viitoare presedintele Parlamentului European se va afla la Bucuresti, impreuna cu lideri de grupuri politice si oficiali de rang inalt de la nivel european. “Vom discuta despre aspecte de interes pentru viitorul Uniunii Europene” – a mai anuntat prim-ministrul, fiind vorba despre chestiuni ce tin de cadrul financiar multianual, Brexit si viitorul UE post-Brexit. “Avem capacitatea sa dovedim partenerilor nostri europeni ca Romania este un stat membru echilibrat si responsabil, determinat sa contribuie la constuirea viitorului UE, indiferent de abordarile pur politice dintr-un moment sau altul”, a ales sa mai transmita Viorica Dancila.


1 Comentariu la Dancila: avem capacitatea sa dovedim partenerilor nostri europeni ca Romania este un stat membru responsabil

  1. Bostan

    Antiromanii de la guvernare parca ar coace un Roexit dar inca nu le vine sa recunoasca pe fata. Ne-ar lasa fara remuscari la cheremul rusilor sa ne distruga ca natie.
    Intrega planeta e in razboi cu psd alde, toti spun ca romania merge intr-o directie gresita numai ei o tin pe a lor


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!