Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila anunta ca ii scrie lui Juncker

Dancila anunta ca ii scrie lui Juncker

Autor:

Dupa ce a primit miercuri dimineata un raspuns de la ministrul Toader, Viorica Dancila a anuntat ca ii va adresa chiar in cursul acestei zile presedintelui Juncker o scrisoare prin care va cere detalii cu privire la un subiect aparut in presa presa – cel referitor la un document trimis, in 2012, din directia Comisiei Europene catre MJ, in care se cereau informatii despre dosare aflate in judecata.

 

premier1 350x206 Dancila anunta ca ii scrie lui Juncker“Solicit detalii si informatii legate de aceste aspecte, care mi se par total nepotrivite si total in neconcordanta cu ceea ce presupune MCV”, a sustinut Dancila.

Guvernul facuse, deunazi, public textul solicitarii adresate de Dancila ministrului Toader, pe acest subiect. Acesta poate fi citit AICI.


2 comentarii to Dancila anunta ca ii scrie lui Juncker

  1. DACIAN

    Cucuveaua asta ZISA PETROLISTA o avea oare habar ce se intampla cu bogatiile din MAREA NEAGRA ….??? O sti ca PROSTARICEANU langa care rade si se amuza este unul din BANDITII care au instrainat bogatiile din MAREA NEAGRA….??? De ce nu o cere EA lista de la cine cunoaste cu toti infractorii care au contribuit la aceste HOTII ….??? De ce nu cere ajutor pentru a clarifica aceste EXCROCHERII facute in dauna TARII, o doare probabil exact in COC……..ori nu o ajuta neuronii………….
    CUCOANA OCUPATE DE PROBLEMELE TARII LASA INFRACTORII, PUSCARIABILII , PENALII SI PUSCARIASII SA-SI VADA SINGURI SAU CU AVOCATII DE VIATA LOR CARE AU NENOROCIT VIITORUL COPIILOR NOSTRI. DACA NU AI NICI UN MODEL DE TARA ,NICI O STRATEGIE, NICI UN PLAN, NICI UN PROIECT DE TARA , ATUNCI MERGI SI TE DISTREAZA cum crezi de cuviintan nu mai amara si tu viata romanilor, LASA-L PE REPETENTUL NATIUNII sa piara pe limba lui fara ai face tu vreun bine.

  2. PIRATU

    Jaf de 84 de miliarde de metri cubi de gaze naturale de pe platforma continentală a Mării Negre.

    http://www.meritocratia.ro/2018/03/13/se-pregateste-cel-mai-mare-jaf-din-istoria-romaniei-de-catre-partenerii-euroatlantici/


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!