AcasăNewsDancila anunta ca decizia in cazul lui Toader se ia in CEx:...

Dancila anunta ca decizia in cazul lui Toader se ia in CEx: o sa imi spun si eu parerea

"Domnul ministru Toader sa inteleaga ca nu mai poate continua asa", declasase recent seful PSD

Aflata la Tulcea, Viorica Dancila a incercat sa evite sa vorbeasca prea mult despre o eventuala decizie de schimbare a lui Tudorel Toader de la sefia Ministerului Justitiei.

„Domnul ministru Toader sa inteleaga ca nu mai poate continua asa”, declasase recent seful PSD

Dupa ce liderul PSD nu si-a ascuns nemultumirea fata de faptul ca ministrul Justitiei a anuntat ordonante de urgenta si nu le-a dat si ca a lasat sa se inteleaga ca asteapta ca premierul sa ia o hotarare in privinta acestuia din urma, Viorica Dancila a fost intrebata daca a discutat cu Tudorel Toader, mai ales ca au fost lideri pesedisti care au cerut schimbarea ministrului. „Mi-as dori ca astazi sa vorbim despre investitii. Am vorbit foarte mult despre Justitie, cred ca oamenii sunt interesati mai mult despre investitii (…) O decizie (referitor la Tudorel Toader – n.r.) o voi lua in cadrul Comitetului Executiv National, cand am sa ascult si parerea colegilor mei si o sa imi spun si eu parerea”, a raspuns Dancila.

Tot in cadrul sedintei forului de conducere al PSD-ului premierul intentioneaza sa prezinte si o evaluare a activitatii ministrului Justitiei. „Dupa ce vom lua aceasta decizie, voi iesi public si am sa o comunic”, a asigurat Dancila.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger