AcasăNewsUPDATE Cum vede Dancila competitia cu Andronescu pentru a doua functie din...

UPDATE Cum vede Dancila competitia cu Andronescu pentru a doua functie din ierarhia PSD

Sefa Guvernului se numara printre cei trei aspiranti la functia de presedinte executiv al PSD-ului, alaturi de fostii ministri Ecaterina Andronescu si Nicolae Banicioiu.

UPDATE: Intrebata cum anume vede competitia cu Ecaterina Andronescu, raspunsul dat de Dancila a fost urmatorul: „Ca orice competitie. Am mai participa la competitii, si doamna Andronescu a mai participat la competitii, cred asta nu trebuie sa ne desparta sau sa nu ne apreciem ca si persoane, pentru ca nu noi vom decide, cei care vor decide vor fi cei care vor vota”.

–-

Pana sa ajunga in incinta Salii Palatului, Dancila a sublinat ca, desi in prima faza spusese ca nu va candida, a decis sa intre in cursa pentru cea de-a doua functie in Partidul Social Democrat dupa ce a primit telefoane de la colegii si colegele din teritoriu. Mai mult, a mentionat si ca ai sai colegi pesedisti sunt cei care vor decide cine va ocupa aceasta postura.  „Am emotii ca toti ceilalti”, a declarat Viorica Dancila, la sosirea la Sala Palatului, conform antena3.ro.

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger