AcasăNewsDancila: Am avut o discutie cu presedintele. Initial nu am raspuns, eram...

Dancila: Am avut o discutie cu presedintele. Initial nu am raspuns, eram la Simfonia Lalelelor

In afara comunicatului remis vineri dinspre Cotroceni, pe tema initiativei Guvernului de a muta Ambasada Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, prin care presedintele transmitea ca nu a fost consultat pe aceasta tema, s-a aflat ca primul in stat si premierul au avut in cursul acestei zile o convorbire telefonica.

Dancila, la Simfonia Lalelelor (sursa foto: Facebook/Primaria Municipiului Pitesti)

„Pot sa confirm ca am avut o discutie cu dl presedinte”, a precizat, in cursul dupa-amiezii, Viorica Dancila. Sefa Guvernului a ales, insa, sa nu dea detalii despre aceasta convorbire, spunand doar ca a fost o „discutie privata” si dand de inteles ca ramane ca seful statului sa decida daca face publice amanunte. Mai mult, intrebata daca e adevarat ca nu a raspuns apelului primului om in stat, sefa Guvernului a confirmat acest lucru, oferind si o justificare. „Da, initial nu am raspuns, eram la Simfonia Lalelelor, nu am avut telefonul, n-am vazut apelul, nu am stiut de aceasta discutie, si pe urma am sunat si am discutat cu dumnealui”, a sustinut Dancila.

Pe acelasi subiect prim-ministrul a adaugat ca „a fost adoptat un memorandum in sedinta de Guvern, voi discuta cu dl presedinte dupa adoptarea acestui memorandum. Va asigur insa ca avem responsabilitate, avem discernamant si ca vom purta discutii cu toate institutiile”.

Nu in ultimul rand, premierul a sustinut ca nu poate sa spuna „inca” si ce contine acest memorandum, fiind invocat faptul ca documentul e clasificat.

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger