Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dancila a vorbit de exporturi si de Romania “devastand…devansand state puternice” (VIDEO)

Dancila a vorbit de exporturi si de Romania “devastand…devansand state puternice” (VIDEO)

Autor:

Inceputul primei sedinte de Guvern din acest an a stat, dupa cum era de asteptat, sub semnul preluarii de catre Romania, de la 1 ianuarie, a presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

 

dancila 350x210 Dancila a vorbit de exporturi si de Romania devastand...devansand state puternice (VIDEO)In intervalul de la inceputul reuniunii Cabinetului in care presa – si opinia publica – au avut acces, inclusiv live pe Facebook, premierul a prezentat – citind – mai multe aspecte. Nu putini au fost cei care au remarcat, insa, faptul ca in cele aproape zece minute ale discursului premierului s-a strecurat o eroare sonora, corectata, ce-i drept, rapid de catre sefa Guvernului.

Referindu-se la exporturi si la locul ocupat de Romania, in raport cu alte tari cu economie puternica, Dancila a cam incurcat verbele intre ele. “In primele 10 luni ale anului 2018, Romania a inregistrat o majorare a exporturilor cu 9,2%, in timp ce la nivelul celor 28 de state membre exporturile au crescut doar cu 5,3%. Romania se situeaza pe locul 7 in ceea ce priveste dinamica exporturilor totale, devastand… devansand state puternice precum Franta cu 4,6%, Germania cu 4,1% sau Italia cu 3,8%”, a anuntat Viorica Dancila.

Momentul in cauza poate fi observat in imaginile urmatoare:


1 Comentariu la Dancila a vorbit de exporturi si de Romania “devastand…devansand state puternice” (VIDEO)

  1. Anonymous

    Și chiar dacă le și devasta, care era problema? Și ăia, la cîte au devastat… Și Veorica devastează limba română, ce-i drept. Bine, și muuulți alții, de la politici, postaci, ziarici ietîcî 🙂


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!