AcasăNewsDana Nastase, despre detentia sotului sau: Nici in ziua de azi nu...

Dana Nastase, despre detentia sotului sau: Nici in ziua de azi nu realizez ca e adevarat- VIDEO

(foto: captura Antena 3)

Dana Nastase a povestit intr-un interviu cat de greu i-a fost ei si copiilor sa traiasca din momentul in care fostul premier Adrian Nastase  a fost inchis.

(foto: captura Antena 3)

Sotia lui Adrian Nastase, Dana Nastase, a povestit miercuri seara in emisiunea “Sinteza zilei”, moderata de Mihai Gadea, cosmarul prin care a trecut din momentul din care fostul premier a fost dus la inchisoare.

„Nici in ziua de azi nu realizez ca e adevarat, ca e acolo. Singurul moment cand realizez  este cand ma duc sa-l vad. Ma gandesc ca e plecat in delegatii si deplasari. Asa am putut supravietui perioada asta”, si-a inceput Dana Nastase marturisirile, vizibil afectata de subiect.

Aceasta a mai povestit ca cel mai greu moment a fost acela in care a realizat ce presiunea se pune pe cei doi copii au cuplului. “Mihnea e plecat si a mai scapat, dar Andrei a trait in aceasta perioada ce n-au trait altii nici pana la 50 de ani”, a mai adaugat Dana Nastase.

Sotia fostului premier a povestit despre prima vizita pe care i-a facut-o sotului sau, la penitenciarul Rahova.

„Eu am intrat cu fiul meu cel mare. Deodata, a inceput un zgomot ingrozitor pentru ca se batea cu canile in gratii. Nu stiam ce se intampla. Erau toti detinutii care vedeau la televizor cum intram in penitenciar. Toti strigau ‘Andrei, intareste-l pe tatal tau!’. Adrian a crezut ca cei din curte ne-au adresat cuvinte urate. Toti strigau: ‘Andrei, intareste-l pe tatal tau!’. Pentru mine a fost socant ca niste oameni cu pedepse foarte mari au putut sa fie alaturi de Andrei”, a mai povestit ea.

Totodata Dana Nastase a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au fost alaturi de ea si de familia sa in aceasta grea incercare la care au fost supusi.

author avatar
Andra Nesu
656 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger