AcasăNewsDan Voiculescu: "Traian Basescu nu a inteles nimic"

Dan Voiculescu: „Traian Basescu nu a inteles nimic”

Condamnat la 10 ani de inchisoare, pentru comiterea mai multor infractiuni in dosarul privatizarii ICA, Dan Voiculescu, fostul lider al Partidului Conservator, l-a atacat in termeni duri pe Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

Dan Voiculescu sustine ca Traian Basescu a facut praf politica externa a Romaniei si „a comis gafe monumentale care au dus la compromiterea unor relatii pe termen lung ale Romaniei cu partenerii straini”.

De asemenea, Dan Voiculescu sustine ca „Traian Basescu nu a inteles nimic. Nu a inteles niciodata ca diplomatia nu se face nici pe genunchi, nici cocotat pe gard”.

In schimb, Dan VOiculescu il lauda pe actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, despre care spune ca „gandeste deja o pozitie de echilibru in politica externa a Romaniei astfel incat tara noastra sa poata deveni nu doar o punte intre UE si Rusia, ci si intre UE si SUA. Prin inteligenta, subtilitate si moderatie, Romania se poate pozitiona deasupra fortei ei efective in termeni economici, militari ori politici”.

In cele din urma, fostul lider al Partidului Conservator este de parere ca „nu avem nevoie de adversari si nu trebuie sa excludem relatiile cu alte tari din afara spatiului Uniunii Europene”.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger