AcasăNewsDan Voiculescu, sah la Daniel Constantin

Dan Voiculescu, sah la Daniel Constantin

Dupa ce a amenintat mai multi rivali din lumea politica, Dan Voiculescu, fostul lider al Partidului Conservator, a iesit la atac.

Condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, Dan Voiculescu a ajuns dupa gratii. Totusi, fostul lider al PC nu se da batut si pare dispus sa traga dupa el si alte personaje politice.

Chiar zilele trecute, Vlad Savulescu, mana dreapta a lui Dan Voiculescu in dosarul ICA, a depus o plangere penala impotriva lui Daniel Constantin, cel care, practic, a preluat puterea in cadrul Partidului Conservator, dupa incarcerea lui Voiculescu.

Culmea, actiunea lui Savulescu vine la putin timp dupa ce Voiculescu il ameninta pe Constantin cu actiuni in instanta si cu judecata divina.

Savulescu il acuza pe Daniel Constantin ca a favorizat infractorul in dosarul ICA. Concret, Savulescu sustine ca actualul presedinte al Partidului Conservator si actualul ministru al Agriculturii a refuzat sa puna la dispozitia acuzatilor din dosarul ICA documentele prin care ministerul Agriculturii s-a constituit parte civila in dosar, la cererea Directiei Nationale Anticoruptie.

author avatar
Cristi Ionita
539 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger