AcasăNewsDan Turturica , prins in hora spagilor din dosarul lui Arsene

Dan Turturica , prins in hora spagilor din dosarul lui Arsene

DNA sustine, in ordonanta prin care s-a dispus urmarirea penala a liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, ca Dan Turturica, fost redactor-sef al ziarului „Romania libera”, a intermediat o spaga de la Gheorghe Stefan –  Pinalti pentru Horia Georgescu, seful de la acea vreme al ANI.

Acum mare șef la Digi24 Dan Turturică nu prea mai rezistă

„S-a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Ionel Arsene pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, constand in aceea ca in anul 2013, intr-un restaurant situat pe raza municipiului Bucuresti, a primit de la Gheorghe Stefan primar al municipiului Piatra Neamt, suma de 100.000 euro pentru ca sa-si foloseasca influenta, in mod indirect, asupra presedintelui Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, in scopul de a se constata nerespectarea dispozitiilor legale privind conflictul de interese si regimul incompatibilitatilor de catre presedintele Consiliului Judetean Neamt.(…)

Ce mai înseamnă 100000 de<br >euro pentru acești doi domni

In  anul 2013, intr-un restaurant din Bucuresti, Gheorghe Stefan i-a dat lui Ionel Arsene suma de 100.000 euro. Suma a fost adusa de catre fiul lui Gheorghe Stefan, la cererea celui dintai. Ionel Arsene a afirmat ca suma de bani va fi remisa numitului Dan Turturica, in acea perioada redactor-sef al cotidianului Romania Libera, persoana care la randul sau urma sa remita banii lui Horia Georgescu. Ionel Arsene a afirmat ca legatura cu Dan Turturica era asigurata prin intermediul unei consiliere personale, persoana care il cunostea in mod direct pe Dan Turturica intrucat lucrase in presa”, se arata in motivare.

author avatar
Catalin Dumitrescu
507 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ala nu e jurnalism e cel putin pupatura in chur si cel mult guranalism sau injurnalism da nu jurnalism.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger