Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dan Tapalaga delireaza in contul Monicai Macovei

Dan Tapalaga delireaza in contul Monicai Macovei

Autor:

Dan Tapalaga cica ar fi jurnalist. Ma rog, nu sunt foarte sigur de asta, dar asa am auzit si eu pe la altii. Poate asa o fi, dar cand lumea il stie mai degraba ca om de casa al Monicai Macovei, ma intreb cat de jurnalist la cap trebuie sa fii ca sa te inregimentezi sub fustele doamnei.

 

dan tapalaga 720x361 Dan Tapalaga delireaza in contul Monicai Macovei

Pentru Tapalaga nu exista presedinte mai bun decat vecina lui de ideologie

Poate o fi acoperit, naiba stie. Acoperit de pulpana larga a fostei ministrese. A devenit si jurnalismul asta sub acoperire o meserie. Tapalaga a mai lucrat prin presa, care mai buna, care doar pe gustul lui, pana cand s-a intamplat sa nu mai fie pe gustul altora. Ghinion! A descoperit HotNews, un site despre care mi-e rusine sa spun de cine e ghidonat pentru ca, daca ii dai chilotii jos, i se vede SRI-ul. Cam porno facatura asta. Mai nou, Tapalaga a inventat G4 Media, unde cere ajutor pentru finantare cu 2% din impozitul pe venit. Ca sa ce? Ma rog, nu e treaba mea sa vindec lumea de naivitate. Si zic asta pentru ca tot omul stie ca lupul, unde a mancat prima oaie tot acolo se intoarce. Altminteri, site-ul e slab spre dezastruos. Mai mult pe ultima varianta. Vrei o stire veche, resapata si data ca breaking news? Da fuga la G4 Media si o gasesti acolo. Vrei un material publicat de altii si trecut in contul G4 Media? Tot aici il gasesti, fara precizarea sursei. A patit-o colegul meu, Catalin Tache. Scuze? Nu, pentru ca G4 Media nu e site de scuze, ci de ciordeli lamentabile. Vrei stiri cu Monica Macovei? Are balta peste si aici. Inclusiv cu o posibila candidatura a fostei ministrese la presedintia Romaniei. E cea mai potrivita pentru asta? Sigur! Are sanse mari in fata celorlalti? Nici nu mai discutam. Este ea singura persoana vie, cu aptitudini de a conduce Romania? Pai alta de unde, te face sa intelegi Tapalaga in cateva randuri cu dedicatie. Sau osanale, ca e tot pe acolo. Ceea ce distinsul jurnalist nu vrea sa stie este ca Romania ar fi fost departe daca madam Macovei o lasa sa-si vada de treaba ei. Iar el, de treaba lui, nu de vizitat arivele SIPA. Dupa titulatura, juri ca cei doi sunt vecini. Unul sta in M10, celalalt in G4. Si la ce ii ajuta? Ghena este comuna, iar romanii stiu asta.


1 Comentariu la Dan Tapalaga delireaza in contul Monicai Macovei

  1. Piscoata

    Problema lui cat si a lui Bot e pupincurismul fara frontiera si imbecilitatea, nu alegerea politica sau sustinerea de asa zisa dreapta ce Nuti nu e de dreapta a facut si parnaie acum se lupta din exil cu sistemul inventat de amant . Aceasta petarda exilata ca Ovidiu din Tomis, Nuti din insula Costa Rica. Asta ai retrogradeaza, nu opinia libera, nu alegerea libera, nu libertatea de vedere.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!