AcasăNewsDan Sova a dat cu subsemnatul la DNA

Dan Sova a dat cu subsemnatul la DNA

Dan Sova, fostul ministru al Transporturilor, s-a prezentat, miercuri de dimineata, in fata procurorilor DNA.

Sova a fost audiat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in legatura cu celebrele cazuri Turceni si Rovinari.

De altfel, fostul ministru al Transporturilor a recunoscut, la iesirea din sediul DNA, ca are calitatea de suspect in dosarul legat de contracte cu complexurile energetice Turceni si Rovinari.

Sova este suspectat de comiterea mai multor infractiuni precum complicitate la abuz in serviciu, insa fostul ministru sustine ca va aduce lamuriri in legatura cu cele trei contracte dubioase.

Conform Romania TV, dosarul a fost deschis la sesizarea ANAF.

„Da, am calitatea de suspect in dosar. (…) Eu va spun cu certitudine, ca vin de la audieri, ca nu s-a pomenit numele Victor Ponta absolut deloc. Nu exista nicio legatura intre dansul si acestea. Domnii procurori ne-au adus la cunostinta care sunt problemele. Sunt legate de trei din contractele cu Rovinari si Turceni. S-au cerut niste lamuriri, o sa le aducem la cunostinta lamuririle, documentele. (…) Au fost dosarele prin care am reusit sa salvam de la faliment Rovinari si Turceni in procesele cu ICM si o creanta care exista intre Turceni, daca nu ma insel, si Electrica cu privire la o serie de plati”, a sustinut Sova, la iesirea din sediul DNA.

author avatar
Cristi Ionita
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger