AcasăNewsDan Ilie Morega: Dictatura gastii lui Antonescu trebuie sa ia sfarsit

Dan Ilie Morega: Dictatura gastii lui Antonescu trebuie sa ia sfarsit

Dan Ilie Morega regreta ca l-a sustinut pe actualul lider PNL

Liberalii au datoria sa stopeze ”dictatura si abuzurile gastii de partid condusa de Crin Antonescu”. Apelul vine din partea fostului sef PNL Gorj, Dan Ilie Morega, care sustine ca alegerea viitoarei conduceri a partidului trebuie sa se realizeze prin vot direct, uninominal.

Dan Ilie Morega regreta ca l-a sustinut pe actualul lider PNL

L-a sustinut pe Crin Antonescu, dar se declara dezamagit de evolutia acestuia. Dan Ilie Morega il acuza pe actualul lider PNL ca pune interesul personal mai presus de partidul pe care-l conduce.

Crin Antonescu este criticat pentru modul in care a condus partidul

”Disputele aparute in PNL la nivel central sunt acumulari care au rabufnit, urmare a alegerilor la congresele anterioare a unei conduceri de tip <<gasca>> – dupa ei <<echipa>> – dandu-i-se puteri discretionare foarte mari lui Crin Antonescu, propagandist si populist de exceptie, lipsit de fond, dar cu un profund cult al personalitatii, interesat fiind numai de ascensiunea sa la fotoliul de presedinte al tarii, intinand idealurile liberale si promovandu-se pe sine, <<ca cel mai iubit conducator de partid>> si de stat, cu care a inceput si se va sfarsi liberalismul”, afirma Morega, amintind ca oameni precum Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Ludovic Orban, care au pus umarul la ascensiunea polirica a lui Antonescu, au fost marginalizati, in locul lor fiind preferati tot felul de ”neaveniti”. ”Fac apel la unitate, iar la viitorul congres doresc ca alegerea conducerii centrale sa se realizeze printr-un vot direct, stopand dictatura, abuzurile si derapajul”, conchide Dan Ilie Morega.

author avatar
Adelina Ionicel
783 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger