AcasăNewsDan Diaconescu vrea sa-l impinga pe Ponta la redistribuire

Dan Diaconescu vrea sa-l impinga pe Ponta la redistribuire

Dan Diaconescu

Desi parea ca a abandonat ideea de se lansa intr-o competitie electorala cu Victor Ponta in Gorj, Dan Diaconescu a anuntat, ieri, ca va candida in colegiul premierului din Targu Jiu.

Dan Diaconescu vrea sa-i strice campania lui Victor Ponta

Intrat intr-un con de umbra, cu partid cu tot, dupa circul privatizarii Oltchim, Dan Diaconescu incearca sa recupereze procentele pierdute de PP-DD. In consecinta, patronul OTV si-a reafirmat intentia de a candida impotriva premierului Ponta.

Victor Ponta

Intentie exprimata  inca de la inceputul lunii, cand Diaconescu declara ca i s-a cerut sa-l blocheze pe liderul PSD.  “M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament. Drept urmare voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el”, afirma Dan Diaconescu. Pana sa-l “obtureze” pe  premier, fondatorul PP-DD va reusi insa sa-l incurce.

Altfel spus, Diaconescu nu merge la castig, ci urmareste sa-i ingreuneze lui Ponta misiunea de castiga colegiul cu 50 la suta plus unu. O strategie care ar putea sa dea roade, dar pe care Victor Ponta nu o vede posibila. “Eu nu am contracandidati aici (in Targu Jiu – n.r), singurul efort este sa-i conving pe oameni sa ma tina in echipa.  (…) Eu voi candida intotdeauna aici pana cand oamenii vor decide sa nu ma mai aleaga, eventual. USL nu are contracandidati. Vom castiga toate colegiile cu 50 la suta plus unu”, a afirmat liderul PSD. Culmea, daca  Ponta are dreptate si USL va inchide toate colegiile din Gorj, Dan Diaconescu ar putea ajunge deputat pe unul dintre locurile care se vor dubla. Cu alte cuvinte, o situatie win-win pentru patronul OTV.

[poll id=”379″]

author avatar
Victor Paun
385 afisari

1 COMENTARIU

  1. Din nefericire la nivelul Gorjului s-a creat o retea de tip mafiot cu multiple increngaturi in sfera economica in centrul careia se gaseste insusi inspectorul sef al IPJ Gorj. Există elemente de evaziune fiscală majoră la nivelul Gorjului, dar care nu apar scriptic nicăieri fiindcă toate documentele poliţiştilor sunt aprobate în final de şeful IPJ Gorj, acesta fiind de fiecare dată deranjat de încercările unor politisti de a “atinge” patronii din cercul lui de relaţii. Poliţiştii gorjeni sunt puşi în situaţii penibile în faţa unor mari patroni datorită implicării şefului IPJ Gorj în “minimalizarea” unor nereguli grave cu efect negativ major în sfera evaziunii fiscale.
    Actualul sef al IPJ Gorj este un fost lăcătuş mecanic, devenit între timp subofiţer de poliţie, numit la cârma IPJ Gorj în 2009, după ce a absolvit o facultate de stiinţe juridice şi administrative. Valabilitatea numirii sale în funcţie este îndoielnică tinând cont că legea prevede vechime în ştiinţe juridice de minim 5 ani, Caragea având la acel moment doar 2 ani vechime în materie juridică. Mai mult decât atât, în 2005, a fost promovat adjunct al IPJ Gorj fără a avea facultatea de drept, fostul şef al instituției modificând fişa postului (menţionând studii superioare şi nu juridice, cum ar fi trebuit) special pentru Caragea. În aceeaşi perioadă, Caragea punea rezoluţii pe dosare penale fără a avea dreptul legal de a se ocupa de acest lucru.
    Se accentuează în fiecare zi razboiul mediatic dintre şeful inspectoratului şi presă, deoarece manifestările ofensive si trecutul precar al acestuia l-au împins în a încerca să cumpere jurnalişti şi televiziuni locale care sa-i facă pe plac. Cu toate acestea vor exista mereu oameni verticali care vor scrie lucrurile aşa cum sunt, iar în acest sens, pentru a vă atrage şi mai mult atenţia asupra imaginii pe care Caragea Viorel Salvador o are şi menţine la nivelul judetului Gorj sunt elocvente şi articolele din presa locală care îl privesc pe ofiţer şi activitatea desfăşurată zilnic de acesta, respectiv ziarele GORJNEWS, EXCLUSIV DE GORJ. Regretabil este faptul ca niciunul dintre corespondentii locali ai televiziunilor centrale se fac ca nu au auzit despre ceeea ce se intampla in politia gorjeana din anul 2009 pana in prezent, nerelatand nimic despre acestea .
    Caragea nu isi poate dovedi nevinovatia decat manjind cu bani storsi de la altii pe cei care incearca din rasputeri sa faca dreptate! Nu cred ca exista politist din Gorj care sa fi fost mai umilit de alt superior decat de Caragea, si s-au perindat ceva inspectori sefi si pe la Gorj!
    Abuzurile acestui incult nu mai au limite: vă rugăm preluaţi articole în presa centrală, televiziuni şi solicitaţi public demisia acestui incompetent . Memoriile trimise de o parte dintre subordonaţi chiar şi ministeruluil de interne cântăresc prea uşor în faţa banilor pt campania electorală şi nu au înduplecat pe nimeni să-l dea jos pe dictator. De asemenea trebuie solicitată o expertiză psihiatrică a acestui psihopat ajuns la demenţă care săvârşeşte acţiuni diabolice. Abuzurile sunt şi de natură profesională cât şi personală mergând până la obsesii şi hărţuirea sexuală mat un grup infractional care nu mai poate fi stirpit pentru ca deja au lansat zvonul ca au cumparat deja noua conducere de la mai si igp oare are cineva curajul sa mai faca dreptate,…a incercat parchetul de la craiova dar se pare ca a abandonat lupta …..speram sa nu fie asa pentru ca politistii spera in dreptate daca nu vor fi prezenti la C.S.M. cu tot ce exista probe si care ar trebui sa fie luate in seama
    D-LE ziarist intrebati la minister daca s-a citit rezultatul controlului facut in luna febroarie 2012, daca da ce masuri s-au luat, fata de cei care au savirsit fapte grave,pentru ca acei infractori care nu au fost pedepsiti au pedepsit politisti cinstiti facindui vinovati de furturile pe care le-au facut ei. De ce parchetul Craiova tine dosarele la dospit si nu le finalizeaza da timp lui caragea sa santajeze politistii pentru a-si schimba declaratiile. DE ce i.g.p. timp de 2 ani nu asprijinit politistii care au fost pedepsiti fara a fi vinovati , ba chiar au actionat cum a dictat caragea …acest aspect a fost dovedit de chestor Sandu Nicolae la controlul din febroarie 2012 ,…noul ministru ar trebui sa ceara actul de control cu propunerea facuta……asta solicitati domnule ziarist daca aveti curaj si demnitate sau daca nu este nimic de ascuns acest act ar trebui facut public

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger