AcasăNewsDan Diaconescu: Nu cred ca Becali va putea pierde sefia PNL-ului

Dan Diaconescu: Nu cred ca Becali va putea pierde sefia PNL-ului

Dan Diaconescu

Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ar avea mari sanse sa castige sefia PNL, in detrimentul actualului lider, Crin Antonescu, dar si a fostului premier, Calin Popescu Tariceanu.

Dan Diaconescu

Presedintele PP-DD a dat de inteles, luni seara, intr-o emisiune la B1TV, ca are informatii ca Becali va candida anul viitor la sefia PNL. Si ca, in cazul in care s-ar inscrie intr-o cursa cu Antonescu si Tariceanu, latifundiarul din Pipera ar avea toate sansele sa castige. „Nu cred ca Becali va putea pierde sefia PNL-ului. E un congres in martie, cand Becali va depune candidatura si cred ca va castiga in fata lui Tariceanu sau Antonescu. Va recladi acest partid si ne vom intalni probabil la candidatura la prezidentiale. Becali ca presedintele al PNL isi va pune in valoarea priceperea in politica”, a spus Diaconescu.

Totodata, patronul OTV a sustinut ca a pierdut doua milioane de euro pentru ca Becali nu s-a mai inscris in partidul lui si a ales tabara USL. „Becali a zis ca Dan Diaconescu e un nenorocit care nu ii raspundea la telefon de nu stiu cate zile, ca acum era candidat PP-DD. Deci am pierdut 2 milioane de euro, s-a dus la USL”, a mai afirmat Dan Diaconescu.

Becali va candida din partea USL, la alegerile parlamentare din decembrie, intr-un colegiu din sectorul 6. In ziua in care PNL a validat candidatura omului de afaceri, liderul liberalilor, Crin Antonescu, a declarat ca Becali a fost primit in PNL pentru voturile pe care acesta le-ar aduce USL si ca nu a fost vorba de vreo intelegere de natura financiara. „Noi nu avem nicio treaba cu banii in aceasta relatie cu Gigi Becali, absolut niciuna. Ca Gigi Becali, sigur, isi va finanta in limitele legii propria campanie in colegiul sau, asta e ceva normal, dar nu exista niciun leu intre PNL, intre mine sau oricine altcineva si Gigi Becali”, a precizat Crin Antonescu.

287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger