AcasăNewsDan Diaconescu nu a semnat contractul privind preluarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a semnat contractul privind preluarea Oltchim

Ultima runda de negocieri privind preluarea Oltchim Ramnicu Valcea a esuat dupa ce Dan Diaconescu a refuzat sasemneze contractul de privatizare a combinatului.

Negocierile pentru pentru cumpararea pachetului majoritar al combinatului Oltchim, Ministerul Economiei si Dan Diaconescu au esuat, luni, dupa ce liderul PP-DD nu a reusit sa dovedeasca faptul ca ar detine banii pe care a anuntat ca ii va oferi.

Acesta a plecat de sediul fara a semna contractul de privatizare al combinatului, motivand ca va merge la banca pentru a lua banii necesari platii salariatilor Oltchim.

„Timpul pe care l-am alocat in cazul raspunsului pentru situatia salariilor a expirat. Cele 48 de ore au expirat. Mergem la banca, banca se va inchide peste o ora. Scoatem banii din banca si asteptam raspunsul ministerului sa vedem cum ajung banii la salariati”, a declarat Dan Diaconescu, citat de rtv.net.

Seful PP-DD a anuntat ca se va intoarce ulterior la minister pentru o noua runda de negocieri, insa crede ca nu va avea cu cine discuta, toata lumea fiind plecata.

„Dl Vulpescu a parasit cladirea si ceilalti. Nu prea avem cu cine sa negociem. Noi vrem sa semnam astazi, sa vedem daca vrea si guvernul”, a mai precizat Dan Diaconescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger