AcasăNewsDan Diaconescu, cercetat de DNA in urma plangerii OPSPI in cazul Oltchim

Dan Diaconescu, cercetat de DNA in urma plangerii OPSPI in cazul Oltchim

Directia Nationala Anticoruptie il va cerceta pe Dan Diaconescu pentru faptele reclamate de Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), dupa ce Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca plangerea depusa de catre Remus Vulpescu este de competenta DNA, nu a PICCJ.

Reprezentantii Parchetului au anuntat ca plangerea depusa de OPSPI impotriva lui Dan Diaconescu este de competenta DNA, potrivit televiziunilor de stiri. Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a sesizat Parchetul cu privire la Dan Diaconescu, acuzat ca a produs o perturbare deosebit de grava a activitatii SC Oltchim SA si OPSPI.

„Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu, a sesizat miercuri Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cu privire la savarsirea de catre numitul Diaconescu Cristian Dan a infractiunii de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata, prin inducerea in eroare a statului roman si a opiniei publice in ce priveste existenta la dispozitia numitului Diaconescu Cristian Dan a sumei de circa 200 de milioane de lei necesara pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni detinut la SC Oltchim S.A. Ramnicu-Valcea”, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei si Comertului.

author avatar
eNational
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger