AcasăNewsDan Diaconescu a depus plangeri contra lui Ponta si Vulpescu

Dan Diaconescu a depus plangeri contra lui Ponta si Vulpescu

Dan Diaconescu a depus plangeri penale pe numele premierului Victor Ponta si fostului sef OPSPI, Remus Vulpescu, pe care ii acuza de amenintare si santaj.

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, cel care a castigat licitatia de privatizare a Oltchim, a ajuns vineri la parchetul general pentru a depune plangeri penale impotriva primului ministru Victor Ponta si a fostului sef de la OPSPI, Remus Vulpescu.

Seful OTV ii acuza pe cei doi de santaj si amenintare, motiv pentru care va cere doua miliarde de euro drept despagubiri.

„A venit momentul mult asteptat, plin de suspans si de mister. Nu am vrut niciun moment sa renuntam la a depune plangerile penale, am asteptat sa se adune noi si noi probe pentru a incrimina pe cei care fac atat de rau tarii. Toate privatizarile au fost oneroase, sortite esecului, in cazul Oltchim lururuile au stat aidoma. Eu am castigat fara sa dau spaga, apoi am fost scosi abuziv din privatizare pentru ca presa nu a mai fost primita in sala. Guvernantii s-au comportat ca niste banditi cu noi. Volumul plangerii penale intrece de 3 ori volumul contractului de privatizare”, a declarat Dan Diaconescu, citat de realitatea.net.

Totodata, Dan Diaconescu a acuzat si Guvernul de „santajisti” condus de „Pinochio de Romania”, cum l-a numit acesta pe Victor Ponta.

„Cei care formeaza actualul guvern sunt de fapt niste santajisti, escroci si niste jnapani ordinari. Au blocat privatizarea Oltchim, nu au vrut sa semneze cu noi si nu au vrut sa ne ia banii. Ponta este Pinochio de Romania, iar Vulpescu, stiti ca a pus muzica in timpul neocierilor”, a mai declarat Dan Diaconescu.

author avatar
Ionut Zgimbau
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger