AcasăNewsDan Diaconescu a bagat spaima in Victor Ponta

Dan Diaconescu a bagat spaima in Victor Ponta

Terapie de grup, ieri, la PSD. Ca sa-i scoata pe deputatii si senatorii partidului  din amorteala provocata de „protestul parlamentar”, Victor Ponta le-a tinut acestora un discurs mobilizator despre importanta castigarii localelor.

Dan Diaconescu a devenit peste noapte un pion important in lumea politica

Euforic dupa conferinta de la Slatina, in care s-a anuntat oficial ca fostul pedelist Darius Valcov va fi candidatul PSD la primaria municipiului, Victor Ponta  le-a aplicat parlamentarilor o doza soc de optimism. Spre final insa, liderului social-democrat i-a iesit porumbelul din gura, acesta recunoscand ca este ingrozit de ofensiva formatiunii conduse de Dan Diaconescu.

Procentele PPDD ii dau emotii lui Victor Ponta

In consecinta, Ponta le-a cerut pesedistilor sa nu se incordeze prea tare in lupta cu democrat-liberalii, ci sa-si canalizeze  fortele pentru confruntarea cu Partidul Poporului.  „Nu uitati de PPDD care, potrivit ultimelor cercetari sociale realizate de noi, are 16 procente”, a insistat Victor Ponta.

Motiunea de cenzura „ce-o fi ofi”!

Intr-un acces de sinceritate, liderul le-a spus pe sleau demnitarilor ca nu stie exact ce se va intampla in cazul in care motiunea de cenzura va fi votata. Si asta dupa ce, cu cateva minute inainte, liderul social-democrat daduse adunarea generala, somandu-i pe deputati si senatori sa fie prezenti  in Parlament. „Nu accepta nicio scuza, vreau mobilizare totala. Va rog sa va anulati toate calatoriile si, in ziua votului, sa nu lipseasca nimeni”, le-a spus Ponta pesedistilor, precizand ca motiunea este un fel de test. „Daca nu trece, imediat plecati in teritoriu si va implicati in campanie. Daca trece, sincer nu stiu sa va spun ce se va intampla. O sa vedem”, a mai afirmat liderul social-democrat.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.449 afisari

3 COMENTARII

  1. Cert este ca actualii politicieni trebuiesc maturati de pe scena politica. Imbatraniti in rele, au jefuit tara, ne-au facut la buzunare, au instaurat saracia, furtul, hotia, si culmea, nu dau socoteala la nimeni. S-au blindat cu blazonul de politicieni, un scut pe care il folosesc pentru a induce ideea ca au voie sa faca orice. Alt mesaj folosit de ei ” democratia costa” induce ideea ca lor li se cuvine totul. Alt mesaj folosit ” daca nu va convine nu ne mai votati” induce ideea ne-ati votat, lasati-ne sa facem ce vrem acum, la vot vom vedea. E timpul sa ne incordam si noi muschii sa-i aruncam la groapa de deseuri toxice, si sa punem un clopot de beton deasupra, sa aducem figuri noi gen D.D. (PSD, PDL, PNL, PC, UNPR, UDMR, etc. au facut genocid fizic, economic, financiar, agricol, evaziune, contrabanda, crima organizata, etc.)

  2. Lasa …ca bine macar sa stie unul de altul de frica…macar atat@ daca nu mai stiu de nimeni de frica!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger