AcasăNewsDan Capatos a primit o lovitura neasteptata! Ce s-a intamplat cu sotia...

Dan Capatos a primit o lovitura neasteptata! Ce s-a intamplat cu sotia lui!

Sotia moderatorului Dan Capatos a fost audiata luni la Tribunalul Bucuresti, in calitate de martor, in dosarul Nelu Iordache.

Nelu Iordache, administratorul firmei Romstrade, a fost trimis in judecata in data de 26 aprilie 2013, in dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson din autostrada Nadlac – Arad. Acel tronson era de aproximativ 22 de kilometri. Iordache a fost acuzat de delapidare, fals in inscrisuri, spalare de bani si inselaciune. Avocatii lui Nelu Iordache au cerut, luni, la Tribunalul Bucuresti, ca omul de afaceri sa fie arestat la domiciliu, dupa ce a fost incarcerat aproximativ un an si trei luni, procurorul DNA catalogand masura ceruta drept una „iluzorie”. Asadar, si Monica Capatos a fost audiata.

„Am avut un contract cu Romstrade care a fost ulterior reziliat. Nu stiu daca sa-l consider ca un prejudiciu. Era un contract pentru mediatizarea autostrazii Arad-Nadlac. I-am facut un site, comunicate de presa. Uniunea Europeana obliga societatea sa mediatizeze aceasta lucrare, sa arate pasii pe care ii faci, imagini si info utile, dat fiind faptul ca s-au accesat fonduri europene. Am trimis o notificare de reziliere in urma unor discutii. Noi am decis sa ne retragem din acest proiect. Nu primeam informatii la timp, nu eram pusa la curent cu ce era nou. Iar contractul nu a fost respectat din punct de vedere financiar, neprimind controvaloarea serviciilor decat 3 luni. Cu Nelu Iordache am relationat pentru acest contract, am avut cu el doar o intalnire, de baza. Apoi am tinut legatura cu personalul de la Romstrade. Colega mea Iulia Barbu mai cerea info de la CNADNR sau le cauta pe site-ul companiei”, a declarat, potrivit Realitatea TV, Monica CAPATOS.

Tribunalul Bucuresti urmeaza sa ia o decizie in ceea ce priveste arestarea la domiciliu a lui Nelu Iordache. Urmatorul termen in dosar va avea loc in 24 martie.

author avatar
Andra Nesu
1.465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger