AcasăNewsDan Barna si politica datului in gat

Dan Barna si politica datului in gat

Cum se face politica in USR: „Repede, suna Comisia Europeana, ambasadele scrisori”

Ajunsi in Parlament pe creasta unui val de emotie nationala, dar generat de interesele neomarxismului occidental, multi politicieni isi arata limitele atunci cand trebuie sa apara in public. Printre gafe, ei de fapt dezvaluie ale cui afaceri le protejeaza, caci una este sa gresesti involuntar si alta sa persisti in a comite pacate. Alianta USR-Plus dovedeste cu fiecare zi scursa ca Opozitia din Romania nu face altceva decat sa urmeze agenda ce i-a fost inmanata de „stapanii” de la Bruxelles. Cand vorbeste Ciolos, se dezveleste mizeria din „Servicii” ascunsa sub pres, cand o face Barna, isi plang in pumni toti consilierii politici, ca le da de munca la greu.

Cum se face politica in <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagusr title=USR data wpil keyword link=linked>USR<a> Repede suna Comisia Europeana ambasadele scrisori

La UM Digi24, acest Augustin Lazar al lui Nicusor Dan s-a intrecut in erori, una mai mare ca alta. Profesor bun pentru Caramitru jr, jos palaria! Ca un scolar ignorat de colegi, Dan Barna nici macar n-a trebuit sa joace rolul paraciosului clasei, singur a recunoscut ca este „sifonul” doamnei invatatoare. In cazul nostru, „doamna” inseamna ambasadele care ne trag de urechi, inseamna Bruxellesul care ne ameninta cu sugrumarea daca indraznim sa ne mai autoguvernam.

Alo, Bruxellesul? Raportez ca…

Ordonantele de Urgenta pe modificarea codurilor penale nu dau pace Opozitiei. In emisiunea celui mai pupincurist moderator progresist, Dan Barna ne-a despre cum lupta USR cu Partidul Social-Democrat: il paraste la straini! „Mesajul venit dinspre Europa a fost unul foarte clar – «Trebuie sa incetati cu acesta sperietoare saptamanala. Noi, de trei saptamani, de cate ori e sedinta de Guvern, toata lumea e paralizata, «o sa dea astia ordonanta». Repede, suna Comisia Europeana, ambasadele scrisori. «Calmati-va, reveniti-va, vreti sa mai ramaneti in Europa? O luati spre Rusia daca faceti asta»”. Ati inteles, romani? Asa stie sa faca politica usecuristul Danut. „Repede, suna Comisia Europeana, ambasadele scrisori”. „Doamna invatatoare, colegul nu si-a facut temele”. Para este in natura umana, dar numai o anumita categorie o considera virtute.

Barna s-a intors si cu un mesaj de la „doamna”: „Mesajul a fost asta – «Opriti-va, pentru ca, daca continuati o sa activam Articolul 7 si o sa va taiem fondurile europene!»”. Si tu, daca continui sa fii un paracios cacofonic o sa primesti „delete” de la romani, care numai dor de securisti nu au!

Caramitru jr. a gresit. Si el!

Din greseala in greseala spre infrangerea totala. Amin! La USR s-a deschis sezonul de impuscat porumbei scapati din mintile pe bigudiuri. Caramitru jr. e un mic tortionar progresist neomarxist caruia ii mai cad mucii in ciorba pe care o tot reincalzeste.

Pus la punct de comunitatea evreiasca pentru ultimul derapaj, Barna sare in apararea pelicanului sau si ne spune ca-i un exemplar tanar, de toata isprava, doar cam naiv. „Andrei Caramitru a folosit total neinspirat si gresit o metafora, argumentand efectele unei guvernari PSD. Comparatia cu Holocaustul, nefericita. Lucru pe care nu-l vedem la ceilalti politicieni, el si l-a asumat, si-a cerut scuze, a admis ca a facut o greseala. Este o greseala, fara nicio discutie. Andrei spune lucrurilor pe nume si deseori sare calul in terminologie”. Problema e ca printre ceilalti lideri din USR a inceput sa adie un vant de nemultumire, ca sa nu-i spunem revolta. Tudor Benga si Florina Presada dau de pamant cu Andrei Caramitru si se delimiteaza total de afirmatiile si mesajul transmis de acesta. Mai mult, Dan Barna este indemnat, voalat, sa-i inchida gura „micului Gavroche”.

Valeriu Nicolae fuge de Ciolos

Nici in tabara aliatilor „Plus” nu-i pace. Valeriu Nicolae era candidat la europarlamentare, iar acum este doar un roman care admite ca a gresit inscriindu-se in partidul lui Dacian Ciolos. „Nu a mers. Am incercat, am pus si suflet, dar am infrant. Imi pare tare rau ca nu a functionat. Am simtit ca risc sa pierd niste prieteni tare dragi si ca devin din ce in ce mai incrancenat. Nu am mai ras cam de multisor si nu prea imi place de mine asa”.

Doctrina ciolosista interzice zambitul? Sau, cumva, Alianta USR-Plus isi hraneste „electoratul” cu ura, promovand dezbinarea nationala a romanilor? Din spusele lui Valeriu Nicolae, un personaj strasnic, fiecare este liber sa caute raspunsurile. El le-a gasit si a actionat.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
694 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ma voi neamuri si slugi securiste ca Julien neam cu Vulpea si cofondat de tortionari ce nu sunteti in stare sa faceti decat 0 si sa promovati instrainarea Cuminteniei ce neodemonstratie tindeti sa faceti vremilor trecute?” Ce e val ca valul piere. „Eminescu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger