AcasăNewsDan Adamescu vrea sa scape de inchisoare

Dan Adamescu vrea sa scape de inchisoare

Arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a mituit doi judecatori, afaceristul Dan Adamescu vrea sa scape de inchisoare.

Adamescu a fost arestat pe 6 iunie si a avut deja o incercare de a scapa din inchisoare, dar contestatia pe care a formulat-o initial a fost respinsa de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Acum, Realitatea TV anunta ca Adamescu vrea schimbarea pedepsei cu una mai blanda, in speranta ca va fi incadrat la arest la domiciliu sau arest sub control judiciar.

Adamescu a fost arestat pentru ca ar fi oferit o mita de 20.000 de euro judecatorilor Ion Stanciu si Elena Roventa. Afaceristul spera ca cei doi judecatori sa dispuna in dosare de insolventa solutii favorabile unor firme la care omul de afaceri era actionar.

Incidentul s-a petrecut in decembrie anul trecut, traseul banilor fiind urmatorul: Dan Adamescu – avocatul lui Dan Adamescu – angajat al uneia dintre societatile din grupul condus de Dan Adamescu – judecatorii Ion Stanciu si Elena Roventa.

author avatar
Cristi Ionita
345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger