AcasăNewsDan Adamescu, judecat si-n groapa

Dan Adamescu, judecat si-n groapa

Astra ii sta pe suflet si acum lui Dan Adamescu

Dupa cum se vede, cand la mijloc sunt bani multsi un  nume sonor, nici in groapa nu poti scapa de Justitia mioritica. Cel putin deocamdata, Dan Adamescu, mort de vreo 9 luni, este inculpat. Daca va fi judecat post-mortem, ei bine, asta chiar ar fi  o ciudatenie demna de Romania de azi.

Astra ii sta pe suflet si acum lui Dan Adamescu

Bref, pe rolul Curtii de Apel se afla dosarul in care Dan Adamescu este trimis in judecata impreuna cu fosta sefa a Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (ASF-ul de azi), Angela Toncescu.

Cu stafia, la proces

Acuzele sunt legate de administrarea defectuoasa a societatii Astra. Situatia este cel putin bizara, tocmai datorita faptului ca Adamescu a trecut de ceva vreme  in lumea dreptilor , deci nimeni nu poate garanta ca inculpatul a luat cunostinta de rechizitoriul procurorilor. Poate ar fi folositoare prezenta in sala de judecata a unui medium, ca sa consulte spiritul miliardarului, dar asta tine de literatura lui Franz Kafka. Una peste alta, pe 25 septembrie vom afla daca Dan Adamescu va fi judecat, chiar daca se afla la doi metri sub pamant, ce vreti, atunci s-a dat termenul cu pricina.

Mama vitrega e capul rautatilor

Intre timp, Nova Group Investments Romania, actionarul principal al Unirea Shopping Center, societate prezidata de Alexander Adamescu, continua sa dea publicitatii  diverse concluzii privind activitatea defectuoasa a in cadrul USC a doamnei Carmen Palade, fosta nevasta a lui Dan Adamescu. Astfel, Carmen Palade este indicata ca fiind o persoana fara scrupule, care a bagat mana pana la cot, evident abuziv, in banii Unirea Shopping Center. Mama vitrega a lui Alexander Adamescu este infatisata si ca o persoana lipsita de empatie, ea plimbandu-se prin America la vremea cand sotul ei era grav bolnav, la Bucuresti. Si a cheltuit mai bine de 100.000 de euro de pe cardurile companiei USC… Deci, semnele ne spun ca razboiul dintre Alexander si Carmen Palade este departe de a intra in faza steagurilor albe.

author avatar
Catalin Dumitrescu
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger