AcasăNewsDan Adamescu, comemorat la „Casa Doina”

Dan Adamescu, comemorat la „Casa Doina”

Iubirea adevarata post mortem se arata

Pe 24 ianuarie anul curent milionarul Dan Adamescu, in varsta de 68 de ani, a trecut in lumea celor drepti. El se afla internat intr-un spital privat din luna decembrie, in timp ce executa o pedeapsa de 4 ani si 4 luni.

Iubirea adevarata post mortem se arata

Tristul anunt a fost facut de Adriana Constantinescu, nora sa, care a precizat ca medicii spitalului privat i-ar fi descoperit miliardarului nu mai putin de 15 afectiuni. Trupul decedatului i-a fost incredintat sotiei sale, Carmen, care desi ceruse divortul de acesta de mai bine de un an si jumatate, separarea nu se pronuntase inca, oficial. Afacerista s-a ocupat si de inmormantarea miliardarului, in conditiile in care fiul sau se afla in Anglia, impotriva unui circ mediatic fabulous intretinut Adriana Constantinescu.

Timpul a trecut, oamenii si-au vazut inainte de viata lor si, iacata ca in diverse publicatii centrale a aparut un anunt mortuar elegant in care se vorbeste despre comemorarea lui Dan Adamescu. Pomana de 40 de zile i-am spune noi. Gest crestinesc care, tinand cont de averea si valoarea decedatului, nu putea fi oficiat tihnit, in familie, ci la, probabil, cel mai luxos restaurant din Capitala, Casa Doina, de pe bulevardul Kiseleff. Gestul ar putea fi foarte usor catalogat de vorbitorii de limba engleza ca fiind un “show off”, adica un gest inutil in grandomania clipei, un mod de “a te da mare”, sa afle tot romanul de cata iubire a fost inconjurat decedatul, mai cu seama dupa moarte sa, lasand o avere imensa urmasilor. C-asa-i romanul, nu conteaza ca in viata ai vrut sa-l lasi dupa 12 ani de casnicie si sa-i iei juma’ din parale, important e sa se vada ce-i mai onorezi amintirea cu homari, langustine, caviar si Veuve Clicquot din belsug. De parca mortul se bucura ca-i ghiftuiesti pe niste clevetitori cheltuind aiurea pe bucate demne de papilele gustative ale vreunui satrap din Orientul Mijlociu. Un spectacol macabru, un chef camuflat in spatele unei tristeti obraznice, mai degraba insultatoare pentru sufletul lui Dan Adamescu. Oare ce a facut Carmen cat traia bogatanul, in afara de a-i toca sistematic paralele? Nu stim, pentru ca nu s-au dat anunturi la gazeta desi posedau cateva.

author avatar
Andrei Coman
1.062 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta actuala: oportunitate de castig. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger