AcasăNewsDambovita: O femeie insarcinata a fost accidentata mortal. Baiatul ei de doi...

Dambovita: O femeie insarcinata a fost accidentata mortal. Baiatul ei de doi ani este in coma

O femeie de 23 de ani, insarcinata in luna a sasea, a murit duminica, dupa ce a fost accidentata mortal in timp ce incerca sa traverseze strada. Tanara era insotita si de baietelul ei de doi ani care acum se afla in coma.

Accidentul a avut loc in localitatea Butoiu de Jos din judetul Dambovita. Soferul care i-a lovit pe cei doi a acrosat apoi trei masini parcate, scrie b1.ro.

Tanara insarcinata si copilul sau au fost loviti de automobil in timp ce incercau sa traverseze strada. Atat femeia, cat si copilul au primit ingrijiri medicale la locul accidentului, dupa care au fost transportati cu ambulanta la spitalul din Gaesti, unde viitoarea mama a murit.

Baietelul se afla in stare extrem de grava, surse medicale precizand ca este in coma. El va fi preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

Potrivit martorilor, femeia si copilul ar fi incercat sa traverseze strada neregulamentar, noteaza sursa citata. In acest caz, politistii au deschis dosar penal pentru omor si vamamare corporala din culpa.

author avatar
Alina Costache
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger