Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Dalai Lama, elevul lui Viktor Orban

Dalai Lama, elevul lui Viktor Orban

Autor:

In timp ce premierul maghiar a devenit oana neagra a UE din cauza pozitiilor sale anti-migranti, iata ca si liderul spiritual tibetan este de parere ca Europa e asaltata.

 

dalai lama Dalai Lama, elevul lui Viktor Orban

Cel ce a luat Nobel pentru pace uita ca, la randul lui, este un refugiat: Dalai Lama a fugit din Tibet de persecutiile comunistilor chinezi

Aflat in vizita in Suedia, Dalai Lama s-a exprimat pe subiectul crizei migratorii care afecteaza la ora actuala continentul european. La Malmo, Lama a declarat ca ”Europa apartine europenilor” si ca in cele din urma este de dorit ca refugiatii sa se intoarca in tarile de origine pentru a le ”reconstrui”. Exprimandu-se intr-o conferinta organizata in cel de-al treila mare oras suedes care gazduieste o importanta populatie de imigranti, laureatul premiului Nobel pentru pace in 1989, a subliniat ca Europa  este ”moral responsabila”  atunci cand ajuta un refugiat ”a carui viata este cu adevarat in pericol. ”Primiti-i, ajutati-i, educati-i … Dar la final, ei trebuie sa-si dezvolte propria tara”, a declarat liderul spiritual al tibetanilor, care a parasit Tibetul in 1959 pentru a se exila in India, in urma reprimarii miscarii tibetane de catre regimul comunist chinez. ”Cred ca Europa apartine europenilor”, a adaugat Dalai Lama (83 de ani) estimand ca acesti din urma trebuie sa-i faca pe refugiati sa inteleaga ca nu pot ramane vesnic pe vechiul continent. Dalai Lama este privit de multi adepti ai sai ca un maestru al gandirii, comparabil cu Mahatma Gandhi sau Martin Luther King. In Suedia, alegerile legislative de duminica au fost marcate de ascensiunea partidului de extrema-dreapta Democratii Suedezi (anti-imigranti), care s-a plasat pe pozitia a treia, dupa Partidul Social-Democrat, al premierului Stefan Lofven, si opozitia conservatoare


3 comentarii to Dalai Lama, elevul lui Viktor Orban

  1. 100

    Ca sa te adaptezi in Europa iti trebuie un tip de gandire laic al islamului tipic reformei Ataturk in Turcia. Un turc se adapteaza in 5 ani in Germania. Scindarea sunit-siita a musulmanilor nu e tipic scindarii crestine ortodox-catolice. Pt ca ei se uresc pana la moarte pe cand crestinii convietuiesc. De la o astfel de educatie cum se poate adapta un emigrant in Europa Cristiana?Never and ever. Apoi a aparut si fanaticii care interpretează la ureche Coranul, anume Isis. Cum ai deosebesti? Deci domnul ganditor gandeste ca tusica Angelica. SA VINA 2000000 DE MIGRANTI… nu zau.

  2. 100

    Orban e mai repede ciobănescul negru a Europei simte si nu stie cum sa faca doar latra. Evenimentele din Belgia Germania si Franța sau Spania sunt doar ecoul scheleleitului in disperatea lui.

  3. 100

    Btexitul e doar o cauza a traficului neverificat.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!