Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Daea, dupa convocarea CExN al PSD: Analizele periodice in partid devin obligatorii si necesare

Daea, dupa convocarea CExN al PSD: Analizele periodice in partid devin obligatorii si necesare

Autor:

Au fost multe pareri ale social-democratilor exprimate in spatiul public, in ultimele ore, mare parte cerand convocarea cat mai rapida a unui Comitetului Executiv National, in care sa se transeze tensiunile aparute in interiorul formatiunii. Ca raspuns, CExN-ul a fost programat pentru prima zi a saptamanii viitoare.

 

daea 300x300 Daea, dupa convocarea CExN al PSD: Analizele periodice in partid devin obligatorii si necesareO reactie la actuala situatie din PSD a venit, via Facebook, si din partea lui Petre Daea, seful de la Ministerul Agriculturii. Care aduce in discutie cu precadere programul de guvernare.

Redam in cele ce urmeaza, integral, postarea ministrului:

“Am crezut, cred si voi continua sa cred, in forta colectiva a partidului, in capacitatea de analiza, de pregatire si de luare a deciziilor.

Intotdeauna, coeziunea in partid a fost alimentata de calm, echilibru si inteligenta, izvorate din dorinta de a face bine pentru tara.

Programul de Guvernare, prezentat in campania electorala de catre presedintele Liviu Dragnea, aprobat in Parlamentul Romaniei, a fost si ramane juramantul politic, pe care l-am depus in fata electoratului si pe care trebuie sa il ducem la indeplinire.

Acesta este scopul si rolul nostru, al tuturor acelora care am fost investiti cu incredere din partea Partidului Social Democrat, cel care a castigat alegerile si a generat o majoritate stabila in Parlament.

Analizele periodice in partid devin obligatorii si necesare, iar convocarea Comitetului Executiv National pentru luni, 15 ianuarie, este o secventa a preocuparii partidului privind buna desfasurare a activitatii, in vederea ducerii la indeplinire a Programului de Guvernare.

Petre DAEA”

sursa foto: Facebook
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!