Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Daea, din nou despre pretul oualor. Considera ca seful C. Concurentei ar trebui sa dea explicatii Guvernului

Daea, din nou despre pretul oualor. Considera ca seful C. Concurentei ar trebui sa dea explicatii Guvernului

Autor:

In deschiderea sedintei de Guvern de miercuri, intrebat fiind de premier cum e cu cresterea pretului alimentelor, ministrul Agriculturii n-a pierdut ocazia sa trimita sageti catre seful Consiliului Concurentei, institutie pe care recent anunta ca a sesizat-o, pentru a face verificari pe acest subiect.

 

sedinta 350x194 Daea, din nou despre pretul oualor. Considera ca seful C. Concurentei ar trebui sa dea explicatii Guvernului

“Din punctul meu de vedere sunt scumpiri la acest produs nejustificate”, a conchis Daea despre pretul oualor

“In piata preturile la unele produse au crescut nejustificat, imediat am instituit la nivelul Ministerului o echipa de control (…) am facut si o adresa dlui presedinte al Consiliului Concurentei (…) si l-am rugat sa intervina – pentru ca sunt elemente pe care noi nu le cunoastem – dat fiind faptul ca ele nu se justifica din punct de vedere al calculelor pe care le facem si al logicii privind desfasurarea procesului de productie”, a anuntat Petre Daea, inainte de a da exemplu pretul oualor.

Ministrul Agriculturii a acuzat apoi ca oficialul in cauza ar fi dat o explicatie “impotriva tarii”, considerand ca s-ar cuveni ca Bogdan Chiritoiu sa dea explicatii Guvernului Romaniei, oferind o motivatie care a starnit zambete in randul unor ministri. “Pentru ca dumnealui nu este paun printre gaini (…) si noi sa fim in fiecare zi perpeliti fie de situatia reala pe care o are tara, iar dumnealui se plimba cu explicatii, cautand un raspuns peste doi ani de zile, cand nu mai sunt nici gainile si poate nu mai suntem nici noi”, e de parare Petre Daea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!