Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Daea anunta sesizarea Consiliului Concurentei, in cazul scumpirilor alimentelor

Daea anunta sesizarea Consiliului Concurentei, in cazul scumpirilor alimentelor

Autor:

Cresterea pretului unor alimente -constatata din plin de romani, in momentul in care cumpara hrana de baza -va ajunge in atentia inspectorilor de la Consiliul Concurentei, sesizati fiind de oficialii ministerului condus de catre Petre Daea.

 

daea Daea anunta sesizarea Consiliului Concurentei, in cazul scumpirilor alimentelorConcret, in incercarea de a se lamuri aceste cresteri de preturi in cazul oualor sau a untului, de exemplu, reprezentantii Ministerului Agriculturii au dat o raita prin piete si in magazine, apoi au facut o comparatie cu costurile de productie. Si s-au decis sa se apeleze la Consiliul Concurentei, din cate a precizat Petre Daea, pentru Agerpres, citat de antena3.ro. “Am sesizat Consiliul Concurentei pentru a analiza situatia pe care am gasit-o in piata in aceasta perioada, referitoare la scumpirile produselor alimentare, la oua, lapte, produse din lapte – si aici vorbim in special de unt, intrucat din analizele pe care le-am facut am constatat ca nu sunt motive obiective care sa determine cresterea de preturi”, a anuntat, printre altele, ministrul Agriculturii.


1 Comentariu la Daea anunta sesizarea Consiliului Concurentei, in cazul scumpirilor alimentelor

  1. cobe

    Saracu Daea,se mai crede ca este ministrul agriculturii intr-o tara independente,sau macar semiindependenta,dar cred ca stie in ce colonie este.Preturile,cursul valutar,crizele economice(financiare),tot ce misca in fosta tara romanesca este hotarat in exterior de stapanii coloniei,dupa care este indeplinit de loazele executante din interior.Mai apar defectiuni de stanga,in prezent,sau de dreapta in trecut,fapt pentru care slugile din justitie produc dosare la comanda.#numai rezist.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!