AcasăNewsDaea anunta sesizarea Consiliului Concurentei, in cazul scumpirilor alimentelor

Daea anunta sesizarea Consiliului Concurentei, in cazul scumpirilor alimentelor

Cresterea pretului unor alimente -constatata din plin de romani, in momentul in care cumpara hrana de baza -va ajunge in atentia inspectorilor de la Consiliul Concurentei, sesizati fiind de oficialii ministerului condus de catre Petre Daea.

Concret, in incercarea de a se lamuri aceste cresteri de preturi in cazul oualor sau a untului, de exemplu, reprezentantii Ministerului Agriculturii au dat o raita prin piete si in magazine, apoi au facut o comparatie cu costurile de productie. Si s-au decis sa se apeleze la Consiliul Concurentei, din cate a precizat Petre Daea, pentru Agerpres, citat de antena3.ro. „Am sesizat Consiliul Concurentei pentru a analiza situatia pe care am gasit-o in piata in aceasta perioada, referitoare la scumpirile produselor alimentare, la oua, lapte, produse din lapte – si aici vorbim in special de unt, intrucat din analizele pe care le-am facut am constatat ca nu sunt motive obiective care sa determine cresterea de preturi”, a anuntat, printre altele, ministrul Agriculturii.

177 afisari

1 COMENTARIU

  1. Saracu Daea,se mai crede ca este ministrul agriculturii intr-o tara independente,sau macar semiindependenta,dar cred ca stie in ce colonie este.Preturile,cursul valutar,crizele economice(financiare),tot ce misca in fosta tara romanesca este hotarat in exterior de stapanii coloniei,dupa care este indeplinit de loazele executante din interior.Mai apar defectiuni de stanga,in prezent,sau de dreapta in trecut,fapt pentru care slugile din justitie produc dosare la comanda.#numai rezist.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger