Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Daea, ai facut-o de oaie!

Daea, ai facut-o de oaie!

Autor:

Asadar, e de oaie! De oaia lui Daea, de oaia ciobanului Ghita, de oaia din Miorita, ce mai conteaza si cui ii pasa?! Pericolul e foarte mare, ne avertizeaza oamenii de stiinta britanici, a caror ultima descoperire arata legatura (cica) indisolubila dintre oaie si scleroza multipla!

 

oaia Daea, ai facut o de oaie!

Cercetatorii britanici pun aparitia sclerozei multiple pe expunerea la o toxina care se gaseste in mioare

Hait, ce-ai facut, nea Petrica, voiai sa bagi in boala toata Romania, nu ti-a fost de ajuns ministerul pe care l-ai terorizat, pardon, tapetat cu pasiunea ta pentru mioare?! Din stirea preluata de la colegii englezi (The Telegraph), traducem ca Partidul lucreaza acum si subliminal, iar intreg programul „Alege oaia”, dezvoltat de MADR, nu-i altceva decat o strategie cu tel abscons.

Dar sa revenim la oaia, aaa, stirea noastra, conform careia cercetatorii de la Exeter University au descoperit ca aproape jumatate dintre britanicii diagnosticati cu scleroza multipla au fost infectati, la un moment dat, cu toxina epsilon, care este produsa in organismul oii de bacteria Clostridium Perfringens. „Cercetarea noastra arata fara echivoc ca exista o legatura intre toxina epsilon si scleroza multipla”, afirma sigur pe el profesorul Rick Titball, caruia putin ii pasa ca studiul sau loveste in mega-proiectul mioritic gandit de ministrul Petre Daea.


1 Comentariu la Daea, ai facut-o de oaie!

  1. Ardeleanul

    Daca este vorba de “descoperiri” ale “savantilor britanici”, probabil tot aia care spuneau ca apa nu hidrateaza si papadia este otravitoare, atunci putem trage apa pe spusa lor.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!