Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta, si-a anuntat plecarea din PSD

Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta, si-a anuntat plecarea din PSD

Autor:

Sarbu si-a anuntat, vineri, decizia de a parasi tabara social-democrata si intentia de a ramane pana, la finalul mandatului, europarlamentar independent, “in Grupul S&D”.

 

daciana sarbu Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta, si a anuntat plecarea din PSDSotia lui Victor Ponta, la randul sau fost social-democrat, si, totodata, fiica fostului lider PSD Ilie Sarbu, a anuntat, pe Facebook, faptul ca “despartirea” de Partidul Social Democrat se va produce de lunea viitoare incepand, mai exact de pe 9 iulie.

Chiar daca drumul sau si cel al social-democratilor se vor desparti, politiciana sustine ca se va bate si pe mai departe pentru aceleasi proiecte sustinute si pana acum. “Voi continua sa lupt pentru aceleasi cauze in care am crezut si pana acum – programe mai bune de sanatate, drepturi egale pentru consumatorii romani, sanse mai mari pentru agricultorii romani, mediu mai curat pentru toti. Iar la incheierea acestui mandat voi continua sa sustin aceste proiecte si din afara politicii”, asigura Daciana Sarbu, in acelasi mesaj.


2 comentarii to Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta, si-a anuntat plecarea din PSD

  1. cobe

    Declaratii aiurea,toata treaba sta in noul mandat de europarlamentar de la anul si cum s-a lins pe bot in urma tradarii Pontakului trebuia sa faca pasul asta.In rest bla blauri ce va face in ultimele luni de mandat.

  2. popescu

    Felicitari pentru obtiunea aleasa.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!