AcasăNewsDaciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta, si-a anuntat plecarea din PSD

Daciana Sarbu, sotia lui Victor Ponta, si-a anuntat plecarea din PSD

Cu un venit de peste 60.000 de lei, VICTOR PONTA este eclipsat de sotia lui, DACIANA SARBU

Sarbu si-a anuntat, vineri, decizia de a parasi tabara social-democrata si intentia de a ramane pana, la finalul mandatului, europarlamentar independent, „in Grupul S&D”.

Sotia lui Victor Ponta, la randul sau fost social-democrat, si, totodata, fiica fostului lider PSD Ilie Sarbu, a anuntat, pe Facebook, faptul ca „despartirea” de Partidul Social Democrat se va produce de lunea viitoare incepand, mai exact de pe 9 iulie.

Chiar daca drumul sau si cel al social-democratilor se vor desparti, politiciana sustine ca se va bate si pe mai departe pentru aceleasi proiecte sustinute si pana acum. „Voi continua sa lupt pentru aceleasi cauze in care am crezut si pana acum – programe mai bune de sanatate, drepturi egale pentru consumatorii romani, sanse mai mari pentru agricultorii romani, mediu mai curat pentru toti. Iar la incheierea acestui mandat voi continua sa sustin aceste proiecte si din afara politicii”, asigura Daciana Sarbu, in acelasi mesaj.

929 afisari

2 COMENTARII

  1. Declaratii aiurea,toata treaba sta in noul mandat de europarlamentar de la anul si cum s-a lins pe bot in urma tradarii Pontakului trebuia sa faca pasul asta.In rest bla blauri ce va face in ultimele luni de mandat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger