AcasăNewsDacian Ciolos si Corina Cretu isi dau la gioale in presa straina

Dacian Ciolos si Corina Cretu isi dau la gioale in presa straina

Rivali, in 2014, in cursa pentru ocuparea locului de comisar european rezervat Romaniei, Dacian Ciolos si Corina Cretu au redezgropat securea razboiului. Nu cu metode europene insa, ci in clasicul spirit dambovitean perfect sintetizat in expresia ”Ba pe-a ma-tii!”.

Tabara Cretu il acuza pe actualul premier de atac suburban la adresa doamnei

Conform fanilor Corinei Cretu, primul care a atacat a fost actualul premier Dacian Ciolos – despre care respectivii sustin ca sta in spatele articolului (deloc flatant la adresa doamnei in cauza) publicat pe site-ul Politico.eu. Articol in care Corina Cretu era acuzata ca munceste prea putin, ii obliga pe angajatii staff-ului sau sa-i duca rufele la spalat si sa-i plimbe rudele cu masina, combina calatoriile oficiale cu vacante personale, absenteaza de la sedintele Comisiei Europene. Ca urmare a acestor obiceiuri, jumatate din angajatii sai au dat bir cu fugitii in timpul primului an de mandat al Corinei Cretu (care este, din toamna lui 2014, comisar european pentru Politici Regionale) – a conchis Politico.eu.

Comisarul european pentru Politici Regionale a fost facuta cu ou si cu otet de publicatia Politico.eu

Afectata, Cretu a ripostat printr-un articol aparut tot intr-o publicatie straina – New Europe (neurope.eu). Replica nu numai ca ii ”repereaza” onoarea lui Cretu, dar il si indica pe Dacian Ciolos ca fiind autorul loviturii sub centura aplicate doamnei via Politico.eu. ”Batalia pentru nominalizare a fost feroce. Dacian Ciolos, cel care fusese anterior comisar din partea Romaniei, a luptat din greu sa-si pastreze pozitia. Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a considerat-o pe Cretu o candidata mai buna si a desemnat-o pentru portofoliul politicilor regionale. Cretu a fost confirmata fara probleme de Parlamentul European, trecand de audieri cu brio (…) Ciolos a pierdut batalia pentru functia de comisar european, dar recenta sa ascensiune la varful politicii romanesti o pune pe Corina Cretu in situatia de a infrunta un barbat cu resentimente”, este varianta lansata pe piata de neurope.eu.

author avatar
Simona Badulescu
1.214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger